23948sdkhjf

Barslund vil udvide ledelsen

Anlægsentreprenøren vil sikre, at produktion følger med
Den 1. november blev Anette Storm ansat i en nyoprettet stilling som divisionsdirektør for Barslunds forretning i Jylland med et erklæret mål om at fordoble den nuværende omsætning på en kvart milliard kroner i løbet af tre år.

Den nordsjællandske anlægsentreprenørvirksomhed er inde i en rivende udvikling i det jyske, og den godt 100 mand store medarbejderstab har travlt. Så travlt at Anette Storm lige nu er på udkig efter en profil, der kan supplere, der kan supplere afdelingschef Jimmy Knudsen.

Faglig tryghed

- Vi skal have en afdelingschef mere for at sikre, at vi får produktionen med og for at sikre, at vi får opbygget en robust organisation. Vi har slået rødder i Jylland, men vi skal have forankret de rødder ordentligt, så vi sikrer vores fundament, siger Anette Storm og fortæller, at den nye afdelingschef skal være en del af holdet ude i marken og vil komme til at operere parallelt med Jimmy Knudsen som ansvarlig for Barslunds projekter.

- Vi ved, at væksten fortsætter, og derfor har vi brug for en leder, som giver os den fornødne faglige tryghed og robusthed. Vi er allerede i gang med at kigge på mulige kandidater, og vi fortsætter, til vi har fundet den helt rigtige, siger Anette Storm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096