23948sdkhjf

Årets Håndværker hitter på de sociale medier

Udvælgelsen af Årets Håndværker sker på baggrund af smileys på nettet – og nu hitter konceptet for alvor på de sociale medier
At byggeriet i stigende grad har taget de sociale medier til sig, manifesterede sig for alvor i forbindelse med offentliggørelsen af de nominerede til Årets Håndværker 2017.
Offentliggørelsen af finalisterne blev annonceret live-video på anmeld-haandvaerker.dk’s Facebookside. Og ifølge Peter Møller Birkelund, der er stifter af anmeld-haandvaerker.dk, gik det ”sociale” set-up rent ind hos håndværkerne:

- Vores seertal i forbindelse med offentliggørelsen af de nominerede til Årets Håndværker 2017 har været intet mindre end fantastiske. Alene efter 24 timer havde vi opnået mere end 58.000 visninger. Der er derfor ingen tvivl om, at vi har fået blod på tanden, hvad angår live-streaming af begivenheden, lyder det fra Peter Birkelund.

Selvom det store awardshow har fundet sted i København, lige siden Danmarks bedste håndværkere blev kåret for første gang i Cirkusbygningen i 2011, er der langt fra kun sjællandske firmaer at finde på listen over nominerede. Håndværkerne vest for Storebælt er med andre ord ved at være godt repræsenteret på nomineringslisten. Blandt finalisterne til Årets Håndværker 2017 er 25 pct. af de repræsenterede virksomheder således fra Jylland, hvilket er mere end en fordobling sammenlignet med 2012.

Ud over de 102 finalister, som i år fordeler sig på 17 kategorier, vil Cirkusbygningen nok engang blive genstand for et sandt kendis-rend ledt an af ”Vild med dans”-værten Claus Elming, der indtager scenen som showets konferencier.

Awardshowet løber af stablen tirsdag den 4. april i Cirkusbygningen i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125