23948sdkhjf

Isoleringsfolk kan ikke enes om et fælles stormøde

Repræsentant fra Brancheforeningen for Aktive Isoleringsfirmaer smidt ud af møde i brancheforeningen Dansk Isolerings Garanti
Der var dramatik i luften, da Dansk Isolerings Garanti (DIG) onsdag den 8. marts holdt informationsmøde på Næstved-kanten.
- Vi havde inviteret isolerings- og indblæsningsfirmaer til et møde for at fortælle lidt om, hvad vi som brancheforening står for og kæmper for, siger talsmanden for DIG, Frederik Glob.
Han oplyser, at der mødte 32 firmaer op.

- Der mødte dog også en repræsentant fra Brancheforeningen for Aktive Isoleringsfirmaer (BAI) op. Han var ikke inviteret, så han fik altså ikke adgang til mødet, siger Frederik Glob.

Måske det sidste forsøg
Formanden for BAI, Carsten Kudsk, er lettere fortørnet over, at hans repræsentant blev smidt ud:
- Det er jo da ikke sådan man skabe et bredt samarbejde, siger Carsten Kudsk
Han vil så hurtigt som muligt forsøge at indkalde branchen til et stormøde, så man kan få talt tingene i gennem.
- Og DIG og Frederik Glob er meget velkomne, siger han.

Carsten Kudsk er kommunalpolitiker i Nyborg. Han har i to periode siddet i folketinget for DF som stedfortræder.
- I mit politiske liv er jeg vant til at håndtere svære situationer og konflikter. Men situationen i isoleringsbranchen er ved at udvikle sig til ”en ren børnehave”. Der skal dog under alle omstændigheder gøres et forsøg på at samle branchen. Og det bliver måske i virkeligheden det sidste reelle forsøg, siger Carsten Kudsk.

Talsmanden for DIG, Frederik Glob finder det besynderligt, at BAI nu nærmest kopiere det møde, som DIG inviterede til i starten af marts:
- Jeg har kun akavede oplevelser med Carsten Kudsk, så jeg dukker ikke op til hans møde, siger Frederik Glob, der til gengæld vil arbejder videre i DIG-regi.

Ny regler på vej
Der gættes i branchen på, at den midlertidige lukning af energitilskuddet til hulmursisolering vil resultere i nye regler for kontrol.

Der nævnes blandet andet muligheden for at termografere ejendommen før og efter indblæsning af isolering, ligesom det formentlig kan komme på tale, at tilskuddet udelukkende kan søges af kunden og skal indsættes på kundens konto.
Tilskuddet til hulmursisolering er lukket frem til den 22. juni 2017
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097