23948sdkhjf

JMM Group udvider ledelsen til fire personer

For at sikre kontinuitet i virksomheden har JMM Groups bestyrelse foretaget en række udnævnelser i virksomhedens ledelse

I forbindelse med den årlige generalforsamling i forbindelse med afslutningen af forrige år, hvor JMM Group kunne notere endnu et godt regnskab for JMM Group, er der foretaget udnævnelser i selskabets øverste ledelse.

Direktionen i JMM udvides til fire medlemmer som et vigtigt led i JMM’s langsigtede sikring af kontinuitet i og udvikling af virksomhedsgruppens ledelsesstruktur. Udvidelsen af direktionen sikrer samtidigt et langsigtet engagement i virksomheden fra de nyudnævnte direktører.

- Det er ikke sådan at forstå, at der er store ændringer på vej. Dette foretages udelukkende for at sikre kontinuiteten, engagere ledende medarbejdere og påskønne deres indsats gennem årene. Når man tillige er medejere, så ser man på virksomheden på en lidt anden måde, siger adm. direktør Hans Holm til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Ledere er aktionærer
Samtidig oplyser selskabet, at alle direktionsmedlemmer er aktionærer i JMM Group.

Leif Rudebeck Petersen er udnævnt til salgsdirektør i Johs. Møllers Maskiner A/S, med fortsat ansvar for selskabets samlede salgsafdeling i Danmark og for selskabets afdeling i Rønnede. Samtidig har Leif Rudebeck Petersen nu udvidet sin aktieandel i JMM Group.

JMM Group A/S
Johs. Møllers Maskiner som firmaet også hedder, omsætter for godt og vel en halv milliard kroner maskiner, og havde i 2015-16 et overskud på 10 mio. kroner. Udviklingen har i de senere år været ganske stabil.

Robert Kjærgaard er udnævnt til salgsdirektør i Stemas A/S, med fortsat operativt ansvar for Stemas’ aktiviteter i Danmark og Norge. Samtidig har Robert Kjærgaard nu udvidet sin aktieandel i JMM Group.

Jan K. Møller er udnævnt til økonomidirektør i JMM Group, med fortsat ansvar for koncernens samlede aktiviteter indenfor økonomi, administration, personale, IT mv. Jan K. Møller er en af JMM Group’s hovedaktionærer.

Tidligere er Michael Jørgensen udnævnt til salgschef i Johs. Møllers Maskiner A/S, med ansvar for en del af sælgerstaben her, samt produktansvar for Industri- og læssemaskiner fra Liebherr.

Ligeledes er Vibeke Søgaard udnævnt til salgschef i Stemas A/S, med ansvar for sælgere og forhandlere i Stemas.

Endelig er Henrik Bach Jensen udnævnt til servicechef i Stemas A/S med ansvar for den samlede serviceorganisation i Stemas.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078