23948sdkhjf

Travlhed: Casa søger byggefolk i København

Den jyske entreprenør forventer at udvide medarbejderstaben med en tredjedel i år.

Projektmarkedet buldrer afsted, og det mærker de ikke mindst hos Casa, der topper Byggefaktas liste over de største entreprenører i Danmark, målt på total- og hovedentrepriser med opstart i 2017.

Det er ikke mindst den københavnske befolkningsvækst, der bidrager til øget aktivitet.

Siden Casa for to år siden etablerede en afdeling på Klubiensvej i Københavns Nordhavn, er virksomhedens aktiviteter i hovedstadsområdet vokset eksplosivt. I dag hentes over halvdelen af Casas omsætning således fra projekter i hovedstaden.

- Da jeg startede, var vi 27 ansatte i København. I dag er vi 54, fortæller Per Semmling, der er direktør for Casa i København.

Pt. er Casa i gang med at bygge mere end 100.000 kvadratmeter lejligheder i hovedstadsområdet fordelt på projekter i Nordhavn, Sydhavn, Ørestad og Amager.

Det høje aktivitetsniveau skaber behov for endnu flere dygtige design- og byggefolk, men det kan godt være en udfordring at rekruttere de rigtige folk, erkender stifter og administrerende direktør, Michael Mortensen:

- Vi kan godt mærke, at den Københavnske befolkning vokser, for det er primært boligbyggerier, der beskæftiger os. Vores mange store projekter gør, at vi stadig har brug for at rekruttere flere gode medarbejdere. Det kan være lidt en udfordring, da vi endnu ikke er helt så kendte som vores største kollegaer i København, siger Michael Mortensen.

Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078