23948sdkhjf

Stor VVS-grossist udvider åbningstiderne

Der er nu lys i vinduerne og fagfolk bag disken allerede fra kl. 6.30 i Brødrene Dahls butikker på Vesterbro, Østerbro, Lygten, Gentofte og Amager. I Køge, Roskilde og Rødovre er dørene åbne allerede fra kl. 6.

De udvidede åbningstider, som også omfatter lørdagsåbent i nogle butikker, er Brødrene Dahls seneste tiltag for at tilpasse sig nye adfærdsmønstre i håndværkerfagene. Brødrene Dahls store butik i Brøndby har længe holdt døgnåbent, og den nye flagskibsbutik i Aarhus er født med åbningstider fra 05:00-21:00 alle hverdage samt lørdagsåbent. Nu er turen kommet til de nævnte butikker, og flere venter i kulissen.

Arbejdsdagen under forandring
- Håndværkernes arbejdsdag er under forandring. Der er både en forventning fra slutkundernes side om, at håndværkerne er til rådighed før og efter 8:00-15:00, og der er en ny generation af håndværkere, der gerne vil arbejde uden for normal arbejdstid. Desuden er der et vist pres fra de udenlandske håndværkere, som kører med nogle meget lange arbejdsdage.

Alt i alt betyder det, at mange af vores kunder starter arbejdsdagen væsentligt tidligere og også indimellem tager lørdagen i brug, siger direktør for marketing og retail i Brødrene Dahl, Bo Velling-Theisen, som vurderer, at den øgede trafik også har en betydning.

- Mange af vores kunder vil gerne ind og samle varer op, før trafikken propper helt til. Derfor er det i første omgang ved de store indfaldsveje og i Københavnsområdet og Aarhus, vi udvider åbningstiderne. Men min forventning er, at vi vil følge trop med et lignende koncept flere steder i landet senere, siger Bo Velling-Theisen.

Døgnåbent i Brøndby – og vagtelefon
For nogle år siden var døgnåbning på mange kæders agenda, men Brødrene Dahl har ingen planer om at lancere døgnåbent i flere butikker end den i Brøndby.

- Vores erfaring er, at der ikke er økonomi i holde åbent 24/7. Vi har i stedet for valgt at have en døgnåben vagttelefon, så man altid kan få fat i os, hvis noget brænder på.

Derudover har vi hele vores online forretning, den effektive logistikservice og KvikLevering. Vi har en tæt dialog med vores kunder og aflæser hurtigt, når nye behov opstår. Der er ingen tvivl om, at flere og flere håndværkere tager deres slutbrugeradfærd med på arbejde, og forventer at kunne få deres materialer når og hvor, de har brug for dem. Men indtil videre er det i de tidlige morgentimer og ikke om natten, de gerne vil kunne hente deres materialer, og det indretter vi os selvfølgelig efter, siger Bo Velling-Theisen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203