23948sdkhjf

Tre år efter lukning: Tre firmaer hjælper nedlukket vinduesfabriks kunder

I første halvår 2016 lukkede Inwido Denmark ned for produktionen hos Pro Tec Vinduer i Holstebro. Trods lukningen har ejerne af vinduesfabrikken, Inwido, siden da håndteret reklamationer og serviceopgaver. Den ordning fungerede frem til april 2019, hvor Pro Tec Vinduer A/S gik i frivillig likvidation. 

Nu går tre firmaet sammen med en hjælpende hånd til de tidligere kunder, som mangler et sted at gå hen med skader på produkterne. 

Underskud på underskud

Pro Tec Vinduer havde kørt med store underskud i en årrække - i det sidste regnskabsår 2015 var årets resultat på -54 mio. kr. De dårlige regnskaber skyldtes angiveligt hård konkurrence i industrisegmentet og projektmarkedet, hvor firmaet havde sin primære berettigelse. 

Inwido Denmark, som opkøbte Pro Tec Vinduer i 2011, fik i december 2015 en aftale på plads om nedlukning af vinduesfabrikken i Holstebro. Lukningen, der berørte cirka 100 ansatte, blev gennemført i første halvdel af 2016. 

Pro Tec Vinduer blev grundlagt i 1993.

Det er firmaerne Ulnits Tømrer Service og det rådgivende ingeniørfirma Hansen Advice, som er gået sammen om at tilbyde rådgivning om og udførelse af serviceopgaver. JL Montageservice er tilknyttet samarbejdet som ekstern servicetekniker. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Fælles fortid i firmaet
De tre virksomhedsejere har alle en fortid ved den hedengangne vinduesfabrik og har derfor et indgående kendskab til produkterne. 

Samarbejdet bærer navnet Pro Tech service, men trods navnet er det ingen tekniske eller økonomiske relationer til de tidligere ejere af vinduesfabrikken. 

Hansen Advice varetager den tekniske rådgivning og kan som hovedregel fremskaffe relevante tekniske produkt- og produktionsdata. Firmaet har desuden indgået en licensaftale med ejerne af Pro Tec om retten til at anvende brandnavnet. Ulnits Tømrer Service har overtaget Pro Tecs reservedelslager.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094