23948sdkhjf

Barslund henter ny topchef

Anlægskoncernen Barslund Group A/S har hentet Henrik T. Krabbe ind som ny adm. direktør pr. 1. januar 2020. 

Med ansættelsen udvides direktionen til tre medlemmer. Nuværende adm. direktør og stifter Thomas Barslund fortsætter i direktionen under en ny titel sammen med Mette Barslund, der også er bestyrelsesformand.

I en pressemeddelelse lyder det, at "Barslund-familien ønsker at styrke ledelsen og sikre videreudvikling af koncernen" ved ansættelsen af Henrik T. Krabbe.
Der står også, at Thomas og Mette Barslund får "frigivet ressourcer til at fokusere på andre kerneområder i koncernen".

Henrik T. Krabbe kommer fra en stilling som finans- og driftsdirektør hos VVS- og teknikgrossisten Brødrene A&O Johansen A/S. I sidste uge meddelte A&O Johansen i en børsmeddelelse, at Henrik T. Krabbe havde opsagt sin stilling og ville forlade virksomheden ved udgangen af 2019.

Tidligere har Henrik T. Krabbe være CFO og boligdirektør i NCC.

"Hos både A&O og NCC har Henrik T. Krabbe arbejdet på at bringe forretnings- og økonomiforståelse sammen, således der skabes en effektiv og lean-baseret organisation med fokus på vækst, likviditet og indtjening", står der i pressemeddelelsen.

Det største selskab i koncernen er entreprenøren Barslund A/S, der er en af de største på det danske infrastrukturmarked. Koncernen omfatter også landmålingsfirmaet Spotland og flere andre selskaber inden for fundering, vandbygning og tekniske løsninger. Desuden er der datterselskaber i Sverige og Litauen. 

Barslund Group havde i 2018 en omsætning på 1,5 mia. kr. og et overskud på 53,5 mio. kr. før skat. 656 fuldtidsansatte var registreret i koncernen.

Henrik T. Krabbe

53 år gammel 

Uddannet cand.merc.aud fra Handelshøjskolen i København og har efterfølgende suppleret med toplederuddannelser hos Insead, IMD og Wharton School of Business.

Han er gift med chef controller, Hanne Bille Krabbe. Sammen har parret 5 voksne børn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094