23948sdkhjf

Erfarne kræfter vil sætte turbo på væksten hos iværksætter

Byggeprojekt.dk gør klar til vækst og vil i løbet af de næste 12 måneder udvide medarbejderstaben fra 5 til 15

Den danske virksomhed Byggeprojekt.dk, der leverer digitale værktøjer til byggestyring, har fået to erfarne investorer ind i ejerkredsen. De nye medejere vil aktivt arbejde for at mangedoble væksten i Danmark og på lidt længere sigt tage hul på en international ekspansion.

- Byggeprojekt.dk er en veldrevet forretning. Men vi kan se et stort potentiale, som vi vil være med til at udløse. Vi skal foretage opkøb, sætte fart på udviklingen af produktet og rulle konceptet ud i hele Norden, siger Jens Slott Johansen, ny bestyrelsesformand i Byggeprojekt.dk, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Jens Slott Johansen er stifter af researchvirksomheden Byggefakta og han har netop købt 30 procent af Byggeprojekt.dk af selskabets adm. direktør og stifter Thomas Bøgh. Den anden nye medejer er Thomas Egelund, der netop er vendt hjem fra Kina og en stilling som CEO og medejer i BergJet, der fremstiller industrielle ventilatorer til det internationale projektmarked.

Mangedoble væksten
Jens Slott Johansen stoppede som aktiv i Byggefakta i januar 2019, og i Byggeprojekt.dk bliver han arbejdende bestyrelsesformand.

- Virksomheden har et super produkt som mange bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører allerede benytter. I første omgang skal vi sætte fart på salg og marketing, siger han.

Byggeprojekt.dk

Virksomheden holder til i Greve og har udviklet en netbaseret software, der bruges til at holde styr på byggeprojekter.

Softwaren er med versionskontrol og rettighedsstyring plus en lang række andre tekniske finesser, der gør det nemt at styre et projekt, hvor der er meget materiale at holde styr på.

Byggeprojekt oplyser, at systemet er fleksibelt og kan håndtere små projekter på 100.000 kr. op til flere milliarder.

Kunder er eksempelvis Metroselskabet, KAB, Roskilde Kommune og Hovedstadens Letbane.

Bestyrelsesformanden forventer, at virksomheden i løbet af de næste 12 måneder vil øge medarbejderstaben fra 5 til 15.

- Min rolle bliver at være med til at accelerere virksomheden. Det er noget jeg har prøvet før hos Byggefakta. Vi kommer til at rekruttere en masse mennesker primært inden for salg og marketing. Udvikling har vi kørende med et eksternt hus, siger han og fortsætter:

- Thomas Bøgh har med Byggeprojekt.dk formået at skabe, hvad jeg anser for branchens bedste projektweb-løsning; fleksibel, enkel, brugervenlig og konkurrencedygtig i pris. Det, der har manglet, er en større salgsorganisation, som kunne brede det yderligere ud i markedet.

Millionoverskud
Stifter Thomas Bøgh fortsætter som adm. direktør og ejer fortsat 40 pct. af aktierne.

I regnskabsåret 2018/19 lavede Byggeprojekt.dk et overskud på driften på 3,6 mio. kr.

Driften ventes også at kunne finansiere det meste af væksten, men Jens Slott Johansen fortæller også, at de nye investorer er klar til at skyde penge i projektet, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Først skal vi vokse i Danmark, men vi vil også gerne ud i Sverige og Norge senere. Den største barriere er formentligt, hvor hurtigt vi kan tiltrække dygtige folk.

Byggeprojekt.dk’s primære produkt er kort fortalt en netbaseret software, der bruges til at styre byggeprojekter og som understøtter alt fra udbud, licitation til projekterings forløb, opførelse, aflevering samt arkiv til ejendomsportefølje. Jens Slott Johansen vurderer det danske marked til at have et potentiale på 100 mio. kr. Største aktør på området lige nu herhjemme er virksomheden Byggeweb/RIB.

I Danmark har Byggeprojekt.dk så forskellige kunder som Metroselskabet, Roskilde Kommune og KAB.

Byggeprojekt.dk ApS
Mio. kroner 2018/2019 2017/2018
Bruttofortjeneste 4,6 3,4
Resultat af ordinær primær drift 3,6 2,5
Årets resultat 2,7 1,9
Balance 7,6 4,3
Egenkapital 4,6 1,8
Antal ansatte 2 2
Regnskab er afsluttet 30. april 2019
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109