23948sdkhjf

Årets håndværkermesse er mere end en salgsmesse

Selvom der er fokus på værktøj og grej, så er Håndværkermessen i Brøndby Hallen også et forum for faglig vidensdeling
Selvom der bliver slæbt masser af værktøj og grej gennem kasseapparaterne ved Brøndby Hallen, når Carl Ras’ Håndværkermesse løber af stablen, så er der i stigende grad også fokus på faglighed og vidensdeling.

- Vi elsker at præsentere håndværkerne for godt værktøj til rigtig skarpe priser, fortæller Steen Demskov, marketingchef hos Carl Ras, og fortsætter:
- Men vi vil også rigtig gerne give de besøgende en totaloplevelse med faglighed i form af specialprodukter, produktdemoer og -nyheder, suppleret med lækker mad, konkurrencer og ikke mindst god service, både fra vores leverandører, men også fra Carl Ras.
Så når messen slår dørene op den 24. september og frem til og med den 27. september, så kan de mange besøgende også se frem til at udforske tre forskellige universer, hvor de kan få ny viden og afprøve værktøj og udstyr på din egen krop. Sidste år indrettede vi en del af messen som et snedkerværksted med luksus høvle, skruetvinger og oliering af bordplader for at sætte fokus på håndværket og den faglige stolthed – og det var en stor succes. I år udvider vi derfor konceptet med flere forskellige universer, hvor du kan fordybe dig i et bestemt område, få ny viden og afprøve de mange specialistprodukter. I år introducerer vi 2 nye universer:

Sikring af døre. Et univers, hvor der er fokus på alt til døren: Sikkerhedsdøre, adgangskontrol, videoovervågning og tilbehør til automatisk lukning. De otte brands har deres egne døre med, som du kan prøve at montere de forskellige ting på.
Støv og arbejdsmiljø. Et univers, hvor otte brands inviterer de besøgende inden for i en verden af støvsugere, luftrensere, høreværn og faldsikring. Man kan for eksempel få et par VR-briller på og få fornemmelsen af, hvordan det er at arbejde i skræmmende højder, forklarer Steen Demskov

Mere end 80 leverandører står klar på Håndværkermessen med mere end 8.000 forskellige produkter.

CARL RAS MESSEAPP
I år kan du finde al information omkring årets Carl Ras Håndværkermesse i appen håndværkermesse.dk. Her kan du se tilbudsavisen, program for dagene, indgangsbilletten og selvfølgelig få adgang til din madbillet. Gå ind på siden håndværkermesse.dk via din smartphone, så er du godt i gang.


Du kan se Carl Ras Messeavisen her

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094