23948sdkhjf

VVS-grossist i tæt opløb om Årets Arbejdsplads

Mere end 100 virksomheder var indstillet til at vinde prisen som Årets Arbejdsplads
Der skrives meget om, at erhvervslivet skal tage et socialt ansvar. Det gælder i forhold til lærlinge, de ældre og udsatte med særlige behov. Brødrene Dahl er i superligaen på det felt og viser, at selvom man er i en branche for "barske drenge”, så kan man have et stort hjerte.

Det er nu også fastslået af 3F, der netop har kåret Danmarks bedste arbejdspladser. Brødrene Dahl var på scenen og modtog prisen som landets næstbedste arbejdsplads, kun overgået af Kamstrup. Det er tredje gang inden for få år, Brødrene Dahl anerkendes for sit sociale ansvar. I 2017 modtog virksomheden TURs Uddannelsespris, og i 2018 kårede Tradium Brødrene Dahl som Årets Læreplads. Derudover blev centrallageret CSR-certificeret i 2017.

En pioner i branchen
- Brødrene Dahl har et erklæret mål om at tage et socialt ansvar. Vi tager rigtig mange elever ind og har alene på vores logistikcenter i Randers uddannet 20 elever i de seneste 18 måneder. Vi gør også meget ud af at efteruddanne vores ældre medarbejdere. Halvdelen af vores ansatte på logistikcentret er over 50 år, og alle, der ønsker det, bliver efteruddannet, siger logistikdirektør i Brødrene Dahl, Lasse Halliday og fortsætter:

- Mindre kendt er det, at vi også tager ansvar for dem, der er på kanten af arbejdsmarkedet. Vi har konstant 12 flexansatte med særlige behov enten fysiske eller psykisk på logistikcentret. Det er alt fra nedslidte til unge med angst og stress, som får en plads med trygge rammer hos os. Vi sætter en ære i at se på det hele menneske og tage ansvar. Det er dejligt at få anerkendelse for denne indsats, siger Lasse Halliday.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094