23948sdkhjf

Åh nej: Carl Ras aflyser årets messer i Brøndby og Aarhus

På baggrund af den store usikkerhed og vigtigst af alt, ansvaret for at tage de nødvendige forholdsregler for fortsat at bekæmpe spredningen af coronavirussen, har Carl Ras besluttet, at man ikke vil gennemføre de planlagte håndværkermesser i august og september.

Det oplyser Carl Ras i en pressemeddelelse

Messerne har været faste holdepunkter i Carl Ras’ årsplan i august og september i mere end 28 år. Mange tusinde håndværkere plejer at troppe op for at få en stor oplevelse og gøre årets bedste handel, og mere end 200 Carl Rassere sammen med deres leverandører tager del i planlægningen og afholdelsen.

- Helt ærligt, så er vi drønærgerlige over, at vi ikke kan holde vores store messer i år til glæde for kunder, medarbejdere og leverandører, men for os er det vigtigste at tage ansvar og være med til fortsat at bekæmpe spredningen af coronavirussen. Risikoen og usikkerheden er simpelthen for stor” siger Jan Holte Teller, direktør i Carl Ras.

Messerne vender tilbage i 2021
Carl Ras forventer at afholde de traditionsrige messer igen, når det er samfundsmæssigt ansvarligt, pt. forventes det at blive i 2021, at der igen vil blive gennemført Carl Ras Håndværkermesser i Brøndby Hallen og Aarhus.

Carl Ras holder stadig fokus på at give kunderne gode oplevelser og arbejder lige nu på højtryk for at udvikle nye aktiviteter, som vil blive gennemført i 2020, så kunderne ikke kommer til at gå forgæves.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079