23948sdkhjf

Se her tømrermester: Sådan bliver du husproducent

Med CLT kan lokale tømrermestre sætte husbyggeriet på skinner
Der er snakket meget om CLT de senere år. Massive limede træelementer, som man bygger med på samme måde som med betonelementer. CLT er velegnet til både store og små byggerier, og for mange er de svaret på, hvordan byggebranchen fører an i den grønne omstilling.

Men CLT er også en ny, stor mulighed for mange lokale tømrermestre til at blive små husproducenter. Med CLT er det nemlig muligt at få leveret alle elementerne til et færdigt råhus, som hurtigt kranes op og lukkes med tag og vinduer. Et parcelhus lukkes på 1-2 dage, og så kan apteringen gå i gang.

Det skriver Mester Tidende i specialsektionen Paskram som er målrette til tømrer- og snedkermestre (dygtige svende må godt læse med)

Flere tømrermestre har allerede set mulighederne. En af dem er byggefirmaet Ove Jensen i Vejle. En mindre tømrervirksomhed med en profil som "din lokale tømrer" - og i øvrigt med speciale i trapper, du måske kender: Vejletrappen. I samarbejde med leverandøren CLT Denmark er firmaet gået i gang med at udvide forretningsområdet.

Læs mere i Paskram


Hvis du vil være sikker på fremover at modtage Mester Tidende og Paskram, så kan du tegne abonnement her

Artiklen er en del af temaet PASKRAM .

Læs mere om: CLT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109