23948sdkhjf

MTH-selskab vinder aftale til 3 milliarder

MT Højgaard Holdings forretningsenhed, Enemærke & Petersen, har vundet det fynske boligselskab Civicas udbud af et flerårigt strategisk partnerskab om renoverings- og byggeopgaver med en anslået samlet værdi på 3 mia. kr. 

Det oplyser MT Højgaard Holding i en selskabsmeddelelse. 

Enemærke & Petersen vil løse opgaven i tæt samarbejde med Erik Arkitekter, Oluf Jørgensen, Sweco Danmark, Kant Arkitekter og Bymunch By- og Landskabsdesign. 

Det forventes, at Civica vil indgå aftalen med Enemærke & Petersen efter udløbet af standstill-perioden. 

Udbuddet ændrer ikke MT Højgaard Holdings udmeldte forventninger til 2020, men vil yde et – ifølge meddelelsen – væsentligt bidrag til koncernens langsigtede, bæredygtige udvikling i de kommende år.

Tre i kamp om aftalen

Civica etablerer et strategisk byggepartnerskab for at håndtere de kommende års omfattende bygge- og renoveringsopgaver. 

- Ved at forpligte og engagere sig i et partnerskab får alle større ejerskab og samarbejdsvilje. Det øger kvaliteten i det færdige byggeri og giver os en mere præcis og gennemsigtig styring af tidsplan og økonomi under vejs, sagde Civica-direktør Jens Pilholm, da de tre prækvalificerede hold blev præsenteret i september sidste år.

Ud over vinderholdet med Enemærke & Petersen i spidsen var hold med Casa Entreprise, Viggo Madsen, Rubow Arkitekter og Ekolab samt et med MT Højgaard, Arkitema og Cowi prævalificeret til opgaven. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094