23948sdkhjf

Leverandør til bygningsmalere overtager konkursbo

Clemco Danmark A/S, der leverer spartel- sprøjteanlæg til bygningsmalere, har købt aktiviteterne i konkursboet efter Sprøjtespartel.dk i Karlslunde. 

Planen er nu at reetablere mange af aktiviteterne i Clemco Danmark A/S, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet med base i Skanderborg. 

Sprøjtespartel.dk’s forretning har tidligere været baseret på salg, leasing og leje af mobile spartelløsninger til bygningsmalere. Det område kender Clemco Danmark særdeles godt, da firmaet har udviklet mobile spartelkoncepter i en lang periode. 

– Clemco Danmark A/S har mange års erfaring med spartelanlæg, og vi har udviklet vores egne mobile spartelløsninger til bygningsmaleren gennem en længere årrække, og det var derfor nærliggende for Clemco Danmark A/S, at overtage aktiviteterne efter Sprøjtespartel.dk, siger administrerende direktør, Frederik Nielsen, i en pressemeddelelse.

Kort om Clemco Danmark

Clemco Danmark er officiel Graco-forhandler af spartel- sprøjteanlæg til bygningsmalere, og har de sidste 35 år solgt, repareret, serviceret og udviklet sprøjteanlæg og koncepter til Danmarks bygningsmalere.

Sprøjtespartel.dk, som den 9. juli i år skiftede skiftet navn til Datoselskabet af 9. juli 2021 ApS, blev tager under konkursbehandling af Skifteretten i Roskilde den 14. juli. 

Clemco Danmark havde et bruttoresultat på 18,9 mio. kr. og et plus på 4,8 mio. kr. efter skat i seneste regnskabsår, 2019/20, samt 26 ansatte i gennemsnit.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171