23948sdkhjf

Han er ny digital chef hos Bygma

Eran Ravn Ben-Ami er tiltrådt i en nyoprettet stilling som digital chef hos Bygma Gruppen. Her får den 32-årige civilingeniør med speciale i eksport og teknologi samt værdikæde og innovationsledelse til opgave at øge byggecenterkædens digitale modenhed, hvilket i sidste ende skal sikre en bedre kundeoplevelse.

Eran Ravn Ben-Ami kommer senest fra en stilling i Implement Consulting Group som engagement manager inden for digital transformation, og har tidligere arbejdet i KPMG og hos FLSmidth.

Han peger på, at samspillet mellem mennesker og teknologi er afgørende, hvis arbejdet med digitalisering skal bære frugt.  

 – Lidt provokerende kan man sige at teknologi er værdiløst, hvis det menneskelige aspekt ikke er med, lyder det fra Eran Ravn Ben-Ami, der finder, at han hos Bygma har gode forudsætninger for at lykkes med opgaven:

 – Jeg kender Bygma Gruppen som en stor, spændende virksomhed, hvor medarbejderne trives og føler sig værdsat. Det giver, ifølge min erfaring med strategisk digitalisering i organisationer, den bedste grobund for at skabe øget værdi gennem teknologisk fornyelse, lyder det.

Særligt ser han frem til at bidrage til at gøre kundeoplevelsen bedre ved hjælp af en øget brug af teknologiske løsninger.

 – Når vi frembringer nye kundevendte initiativer, er det afgørende, at vi involverer kunderne så deres behov bliver mødt på bedst mulig vis. Det bliver samspillet mellem mennesker, forretning og teknologi, der bliver drivkraften i digitaliseringsinitiativerne, siger den nyslåede digitale chef.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095