23948sdkhjf

Ny salgschef hopper fra senge til køkkener

Jacob Kærsgaard Mortensen, 44 år, tiltræder nu stillingen som salgs- og marketingchef hos Ballingslöv-ejede Multiform.

Hermed bliver han overordnet ansvarlig for salget og markedsføringen af de eksklusive Multiform-køkkener og inventarløsninger til private og erhvervskunder. Jacob Kærsgaard Mortensen kommer således til at spille en central rolle i opfyldelsen af Multiforms strategi for vækst.  

Den nye salgschef kommer senest fra et job som marketingansvarlig i sengevirksomheden European House of Beds. Han har solid marketingerfaring, herunder fra jobs i køkkenbranchen, og har desuden arbejdet med kommunikation på strategisk niveau i forskellige PR-bureauer.

 – Jacob Kærsgaard Mortensen har relevante erfaringer og en faglig profil, som kan understøtte den retning, vi har sat for Multiforms vækst i de kommende år, siger Multiform-direktør Allan Meyer om den nyeste tilføjelse til holdet.

Multiform specialfremstiller køkkener og andre møbelløsninger på snedkeriet i Kibæk ved Herning. Produkterne afsættes primært gennem forhandlere i Danmark og Norge samt Belgien, Storbritannien og Luxembourg, og den eksklusive profil er noget af det, der tiltaler den nye salgschef.

– Multiform er i superligaen inden for køkkener. Fremsynet dansk design og kompromisløs kvalitet gennem 40 år er baggrunden for, at Multiform i dag har status som en køkkenklassiker. Og der er stort potentiale for vækst fremad, fordi stadig flere forbrugere tænker bæredygtigt og ønsker at købe færre, men langt bedre produkter, der holder år efter år, siger Jacob Kærsgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078