23948sdkhjf

Typehusfirma opfører 40 familieboliger ved Aarhus

Inden længe vil Kildeagervej 150 i Aarhus-bydelen Hasselager fyldes af flere børnefamilier og nye boliger i skøn forening med grønne områder, når byggefirmaet Levehuse opfører 40 boliger. 

Typehusfirmaet opfører boligerne i samarbejde med Pilea Estate, oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Dobbelthusene bygges alle som murstensboliger i funkisstil med 150 kvm fordelt på to plan og opføres med enten tre eller fire soveværelser på 1. salen. Der er også egen carport og et skur til opbevaring.

Opstarten på projektet er endnu ikke fastlagt, men fra Levehuse lyder forventningen, at byggeriet begynder i sensommeren 2022.

I projektet har bygherre også valgt at give en pulje penge til grundejerforeningen, til etablering af fællesarealerne så beboernes kan udfærdige lige hvad de har lyst til. 

- Men når man køber en spritny bolig, er det vigtigt, at man også får det, som man gerne vil have og har noget medbestemmelse, både i de små og de store ting. Så i stedet for at vi bestemte, hvad fællesarealerne skulle indeholde, hvorfor så ikke lade ejerne selv beslutte det. Så puljen til fællesarealerne er givet til grundejerforeningen, og så er vi jo utroligt spændte på, hvilke interessante tiltag de finder på, fortæller adm. direktør i Pilea Estate, Daniel Høj, i pressemeddelelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079