23948sdkhjf

Slagsmål mellem seks håndværkere på byggeplads - entreprenørfirma samarbejder med politiet

Virksomheden er desuden ved at klarlægge om eventuelle vidner har brug for krisehjælp efter slagsmål på Casa-byggeplads i Valby

Det var Casas byggeplads Henriksgården på Vigerslev Vænge, der tirsdag morgen dannede ramme om et slagsmål mellem flere håndværkere.

Det bekræfter Ditte Hejberg Sorknæs, der er marketing- og kommunikationschef hos Casa, over for Mester Tidendes søsterblad Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Hun oplyser samtidigt, at der ikke har været Casa-medarbejdere impliceret, men at slagsmålet er foregået mellem underentreprenører.

Ifølge Ritzau kom seks håndværkere på pladsen op at slås, hvor to er blevet kørt på hver sin skadestue. Der er ikke præcise oplysninger om de to håndværkeres skader, men der skulle ifølge Ritzaus oplysninger ikke være tale om personer i kritisk tilstand.

Politiet blev kaldt ud til stedet klokken 08.22.

- Vi reagerede på en anmeldelse om uorden og konstaterede, at der var slagsmål, oplyser vagtchef hos Københavns Politi, Martin Kajberg til Licitationen.

- Nu skal vi have klarlagt hændelsesforløbet og med udgangspunkt i det se, om nogen kan stilles til ansvar og straffes, oplyser han.

Over for Ritzau har central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Eskil Brodersen, oplyst, at der har været brugt forskellige redskaber i slagsmålet, herunder en økse.

Om der har været brugt andet værktøj er ikke noget, Ditte Hejberg Sorknæs har fået bekræftet.

Hun fortæller, at der har været afspærret derude, og at arbejde har været sat i bero, samt at Casa samarbejder med politiet.

- Der er tv-overvågning på pladsen – også på det sted, hvor det hele foregik - og den overvågning får politiet selvfølgelig.

- Udover at give politiet de bedste muligheder for at udføre deres arbejde, er vores primære fokus naturligvis, at medarbejderne på pladsen får den hjælp, de måtte have brug for. Vi er derfor blandt andet ved at afdække, om der er behov for krisehjælp til eventuelle vidner, siger hun til Licitationen - Byggeriets Dagblad

Læs mere om: Casa
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11