23948sdkhjf

Dropper at ansætte ny direktør - ejer overtager selv

Indehaver Morten Stausgaard overtager selv styringen hos producenten af facadeelementer og byggesystemer efter den forhenværende adm. direktør

Et ”farvel” til en ekstern direktør fører ikke til ”goddag” til en ny hos Cantona System i nordjyske Sæby. Ikke i første omgang i hvert fald.

I stedet overtager indehaver Morten Stausgaard selv styringen hos producenten af facadeelementer og byggesystemer efter – nu forhenværende adm. direktør – Peter Boltau, skriver Norjdyske.dk.

– Vi søger ikke ny direktør lige nu. Markedet er for nedadgående i byggeriet, og vi bliver nødt til at vente og se, hvad der sker, siger Morten Stausgaard til Nordjyske.dk og peger på forhold som krigen i Ukraine, prisstigninger og ventetider på byggetilladelser.

Holdt under et år

For et år siden præsenterede Cantona System ellers Peter Boltau som manden, der skulle genrejse virksomheden, efter at den var blevet reddet fra en truende konkurs.

Peter Boltau var kort forinden blevet fyret som adm. direktør hos den nordjyske byggekoncern TL Byg, hvor bestyrelsen og ejerkredsen ikke var tilfredse med virksomhedens udvikling.

Det blev dog kun til 11 måneder på direktørposten i Sæby for Peter Boltau. Den 1. september begynder han som adm. direktør hos sikringsfirmaet Actas, der har hovedkontor i Aalborg.

Overskud og flere penge

Da Cantona System præsenterede sin 2021-årsrapport var det med et underskud før skat på 0,8 mio. kr. samt en egenkapital på 7,4 mio. kr. 

I forbindelse med, at konkursen blev afværget ved indgangen til august 2021, blev der også indskudt ny kapital i selskabet med 2,5 mio. kr.

I dag er der ifølge Nordjyske 20 ansatte.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.141