23948sdkhjf

Jysk el-installatør køber lokal konkurrent og tæller nu 112 ansatte

Nykøbing El-Service med 22 ansatte er opkøbt af af Jysk Elteknik, som nu beskæftiger 112 medarbejdere

Nykøbing El-Service er med virkning fra årsskiftet blevet en del af Jysk Elteknik A/S. Virksomhedens 22 medarbejdere fortsætter i Jysk Elteknik, som herefter tæller 112 ansatte.

Opkøbet kommer efter de to firmaer gennem længere tid har samarbejdet om løsning af konkrete opgaver, fremgår det af en pressemeddelelse. 

De to firmaer har forskellige kompetencer, men fælles værdier og tilgang til opgaverne, som sammenlagt giver kunderne høj faglighed og høj service, fortæller Jesper Overgaard, som er adm. direktør i Jysk Elteknik.

Nykøbing El-Service har hidtil primært dækket Thy, Mors og Salling med særligt fokus på varmepumper, brand, sikring og døgnservice, men har desuden løst alle tænkelige opgaver inden for el. 

Firmaet har været det eneste på Mors og i Thy med egen certificering af hele spektret inden for ABA, ABV-T, AVA, AIA, ADK og TVO.

Nykøbing El-Service har desuden løst komplekse projekter for kunder i hele Jylland, hvor fokus har været at give kunden en total løsning på det el-tekniske.

Dækker samme område 

Jysk Elteknik løser opgaver for kunder i stort set det samme geografiske område og har specialiseret sig inden for industri, automation og service.

Claus Martinussen, nu tidligere ejer af Nykøbing El-Service, fortsætter som daglig leder af Jysk Eltekniks afdeling i Nykøbing, men er fremover også afdelingsleder for brand og sikring i Jysk Elteknik.

- Begge firmaer har de seneste år oplevet fremgang takket være dygtige og engagerede medarbejdere. Det er dem, som udgør rygraden og sikrer kundernes tilfredshed. Derfor ser jeg frem til at komme mere væk fra det administrative og få bedre tid til kerneopgaverne som afdelingsleder; det vil sige være ude hos kunderne foruden at få bedre tid til at sikre det gode arbejdsmiljø for medarbejderne, siger Claus Martinussen.

Han kalder sig selv curlingchef.

- Det skal være nemt for medarbejderne at komme på arbejde, så de kan fokusere på dét, de er bedst til. Jeg kan lide at se folk vokse med opgaverne, siger Claus Martinussen.

Jesper Overgaard ser det nye samarbejde som en stor styrkelse af Jysk Elteknik.

- Vi tror på, at mennesker præsterer bedst, når der er høj arbejdsglæde og fællesskab. De værdier glæder vi os over, at vi deler med Claus, siger han.

Jysk Elteknik flytter sin nuværende afdeling i Frøslev til Nykøbing, hvor man overtager lejemålet efter Nykøbing El-Service. Jysk Elteknik har i forvejen afdelinger i Frøslev, Thisted, Hurup og Skive.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Konkursramt malingkæde genrejst med næste generation ved roret
Krisekorps hjalp anlægsgartner på randen af konkurs
Virksomheder giver tandpleje som alternativ til lønstigninger
Starter nyt byggefirma efter konkurs: Muffbyg-direktør er tavs
Hvem kan gøre Sofie og Søren kunsten efter?
Minus 90,9 mio. kroner: Scandi Byg styrtdykker i nyt regnskab
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125