23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Mest sikkerhed for pengene

Udløber
4. marts 2025

Når du skal vælge leverandør af sikkerhed til din virksomhed, er det vigtigt at du vælger rigtigt første gang. Det kan blive en kedelig og bekostelig affære at vælge forkert.

Det er nemlig dig som virksomhedsejer der er i sidste ende er ansvarlig for at dit anlæg lever op til evt. forsikringskrav og gældende lovgivning. Hos forsikring og pension kan du i Sikkerhedskataloget se mere om hvordan man anvender sikringsniveauer og klasser.

Et godt eksempel er, at du glemmer at slå din alarm til når du forlader din arbejdsplads og har indbrud i løbet af natten. Det kan hurtigt koste dyrt, da nogen forsikringsselskaber eks. så kun dækker en mindre procentdel af udgifterne til det stjålne og evt. skader.

Et andet eksempel er at du monterer kameraer som ikke overholder gældende lovgivning. Du risikerer at modtage en anmeldelse og i det tilfælde, måske blive tvunget til at ændre eller i værste fald nedtage dit system. Pengene er spildt og du opnår ikke den ønskede effekt af dit dyrt indkøbte system.

Selv om du ingen krav har fra dit forsikringsselskab så er valg af leverandør og produkter ikke særlig gennemskueligt for lægmand. Jeg har selv oplevet flere eksempler på, at kunder har købt efter rådgivning fra en dygtig sælger, men løsningen opfylder ikke kundens behov ud over at det måske er det billigtste. Derfor kan det også være en fordel at spørge hvorvidt der er nogen fortrydelsesret eller prøvetid når du køber eller om du måske kan få lov at leje din løsning i en overgangsperiode inden du tager en endelig beslutning.

Når du vælger en leverandør der er medlem af Sikkerhedsbranchen, er der en vis sandsynlighed for at niveauet og kvaliteten af den ydelse du får leveret er højere end hvis du ikke gør det. Vi holder øje med hinanden i branchen, da dette samlet set er med til at sikre både kunder og leverandører bedre vilkår.

Sikkerhedsbranchens medlemmer SKAL overholde gældende lovgivning og etiske retningslinjer for at være medlem uanset om der er krav fra forsikringsselskaber eller lign.

SmartGuard stiller garanti for, at når vi har afleveret et sikringssystem til en kunde, så overholder det gældende lovgivning. Vi udarbejder anlægsdokumentation og funktionsbeskrivelse, således at du overfor forsikring, medarbejdere og evt. faglige organisationer, kan dokumentere hvorfor eks. tv-overvågning er installeret, hvem der bruger det og har adgang til det og i hvilke tilfælde. Her gælder evt. persondataloven og lov om vagtvirksomhed nemlig også.

SmartGuard tilbyder også at du kan låne eller leje dit sikringssystem inden du evt. endeligt vælger at købe i stedet. På den måde får du vished for hvad det er du køber, så du ikke køber katten i sækken og sidste ende får mest sikkerhed for pengene.

Ud over gældende lov om tv-overvågning overholder vi de etiske retningslinjer som sikkerhedsbranchen har.

Skulle du være i tvivl om hvorvidt dit nuværende system opfylder dine forsikringskrav eller overholder gældende lovgivning, så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende gennemgang at dit setup.

Lov om tv-overvågning finder her.

Etiske retningslinjer i wordformat for sikkerhedsbranchens medlemmer findes her.

Persondataloven findes her.

Følg Vores blog

SmartGuard ApS
Banegraven 8
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29510849
P nummer: 1012190219

Kontaktperson

Casper Michael Wilken
CEO
+45 21803000 cw@smartguard.dk

Send til en kollega

0.047