23948sdkhjf

Bygma sætter ny mand på finanserne

Michael Emde er pr. 1. maj 2023 udnævnt til koncernøkonomidirektør (CFO) i Bygma Gruppen. Han udtrykker store forhåbninger til at kunne drive en virksomhed videre, der i hans optik tager sit samfundsansvar på sig

Det er en erfaren mand, som byggekæden Bygma pr. 1. maj har placeret i CFO-stolen.

46- årige Michael Emde har en bred viden og erfaring som business controller og CFO i større internationale virksomheder, hvor han har tilbragt de sidste 10 som ansvarlig for Group Finance i CO-RO.

- Med en vis ydmyghed vil jeg sige, at jeg har god erfaring med komplekse virksomheder og med at skabe transparens i komplekse værdikæder, siger Michael Emde i en pressemeddelelse.

Jeg lægger også vægt på at koncernen, via sin fond, tager et samfundsansvar og udtrykker stolthed over at bidrage til det danske samfund gennem en ikke ubetydelig selskabsskattebetaling. Michael Emde, CFO i Bygma

Der er en række årsager til, at han har valgt at takke ja til stillingen, fortæller han. Først og fremmest er virksomheden langt fremme, når det kommer i sit fokus på bæredygtighed, der "også kobles til det gode købmandskab. 

Bestræbelserne efter at drive bæredygtighedsdagsordenen i byggeriet lægger sig i naturlig forlængelse af det generelt aktive samfundsansvar, som Michal Emde oplever som en central værdi i Bygmas forretning.

- Jeg lægger også vægt på at koncernen, via sin fond, tager et samfundsansvar og udtrykker stolthed over at bidrage til det danske samfund gennem en ikke ubetydelig selskabsskattebetaling. Koncernen har en forretningsmodel der virker, en stærk kultur og en erkendelse af, at medarbejderpleje skaber gode resultater, lyder det.

En stærk økonomifunktion

Michael Emde fortæller videre, at han er spændt på at lære Bygma af kende, men at han går ind i stillingen med en kæmpe respekt for en virksomhed, "der kører så godt". 

Han håber alligevel, at han med sin erfaring i bagagen kan være med til at drive koncernen endnu et skridt videre på vækstrejsen.

- Mit mål er at sikre en stærk økonomifunktion, hvor der er styr på kerneprocesser- og transaktioner, at være tæt på forretningen og at sætte systemer op, der skaber den nødvendige transparens, siger han og fortsætter:

-  Det er tidligere lykkedes mig at skabe en stærk finance business partner funktion, der sparrer med, og udfordrer de kommercielle beslutninger ved hjælp af gode analyser, og det håber jeg også jeg får mulighed for at gøre her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Prisen på byggematerialer sætter rekord - særligt en del af byggeriet er hårdt ramt
Konkursramt byggefirma får kæmpeerstatning
3 ud af 4 byggepladser har ikke styr på el-sikkerheden
Anklager supersygehus-entreprenør for løndumping
Suser forbi ny milepæl: Familieejet trælast når 4 milliarder
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109