23948sdkhjf

Teknikkæmpe vinder Danish Diversity Awards

Teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen blev belønnet for sin indsats for at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser ved Danish Diversity Awards 2023. Hos virksomheden sætter man pris på skulderklappet, der blåstempler tiltagene og motiverer til at fortsætte

Det har længe været et erklæret fokusområde for teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen at stræbe efter at skabe den bedst mulige arbejdsplads for sine ansatte. For at realisere den vision arbejder virksomheden diversitetsråd, arbejdsglæde og inkluderende og anerkendende ledelse. 

Senest har virksomheden lanceret et forskningsprojekt i samarbejde med CBS, der skal afdække diversitet og inklusion i byggebranchen.

Den indsats blev Kemp & Lauritzen belønnet for ved Danish Diversity Awards, der uddeles af DI, hvor virksomheden vandt i Årets virksomhed med flere end 500 medarbejdere. 

Hvem er Kemp & Lauritzen?

Kemp & Lauritzen er en landsdækkende teknikvirksomhed. 

Historien går tilbage til 1882. 

I dag er virksomheden opdelt i tre forretningsenheder. Det gælder teknikhuse, hvor serviceaktiviteterne hører hjemme, tekniske entrepriser og specialer.

Selskabet er ejet af Axel Muusfeldts Fond, har adm. direktør Peter Kaas Hammer i spidsen og omkring 2.500 ansatte. 

Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen, udtrykker i en pressemeddelelse stor glæde over, at deres indsats bliver anerkendt blandt de største spillere i dansk erhvervsliv.

- Vi er rigtig glade og stolte over at vinde den her pris. Hos Kemp & Lauritzen har vi et mål om at være en af landets bedste arbejdspladser, og her spiller vores arbejde med diversitet og inklusion en nøglerolle, siger Thomas Thorsøe i en pressemeddelelse og begrunder uddybende:

Vi ved, at jo mere diversitet der er på en arbejdsplads, jo bedre resultater og jo højere arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Hos Kemp & Lauritzen har vi et mål om at være en af landets bedste arbejdspladser, og her spiller vores arbejde med diversitet og inklusion en nøglerolle. Thomas Thorsøe, HR-direktør i Kemp & Lauritzen

En blåstempling

Danish Diversity Awards er en årlig prisoverrækkelse hos Dansk Industri, som hædrer danske virksomheder, der går forrest og viser nye veje indenfor diversitet og inklusion. Thomas Thorsøe anser derfor prisen som en blåstempling af det arbejde og den indsats, man har sat gang i, for at gøre plads forskellighed i Kemp & Lauritzen, i byggebranchen og i samfundet generelt.

Derfor motiverer det også til at blive ved, lyder det.

- Samtidig giver det os også lyst til at arbejde endnu mere med de ting, som vi stadigvæk har foran os, i forhold til at skabe en endnu mere bæredygtig fremtid for vores virksomhed og vores medarbejdere, siger Thomas Thorsøe.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Prisen på byggematerialer sætter rekord - særligt en del af byggeriet er hårdt ramt
Konkursramt byggefirma får kæmpeerstatning
3 ud af 4 byggepladser har ikke styr på el-sikkerheden
Anklager supersygehus-entreprenør for løndumping
Suser forbi ny milepæl: Familieejet trælast når 4 milliarder
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125