23948sdkhjf

Dan-Element gennemfører generationsskifte efter 35 år

Ejerleder Mads Sørensen giver stafetten videre til sin søn

I forbindelse med sin 70-års fødselsdag og efter mere end 35 år i spidsen har Mads Sørensen valgt at takke af som frontfigur for virksomheden Dan-Element A/S i Skive. 

I stedet overtager ældstesønnen Jesper Sørensen posten som adm. direktør. Jesper Sørensen kom til Dan-Elements logistikafdeling i 2007 efter en årrække som selvstændig og har siden arbejdet sig op til at varetage en række ansvarsområder. 

Det både indenfor logistik, salg, tilsyn med byggepladser, produktion og senest som teknisk direktør med hovedansvar for alle underafdelinger på nær salg.

"Jesper Sørensen har de sidste 16 år oparbejdet et indgående kendskab til driften i Dan-Element, hvorfor det er helt naturligt, at han nu overtager rollen som adm. direktør", skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Her fremgår det videre, at Mads Sørensen fortsat vil "bidrage til elementfabrikkens udvikling ved at fokusere sine ressourcer på den grønne omstilling og virksomhedens seneste produktudvikling GreenTech Concrete".

Derudover vil han fortsat varetage sine roller i brancheforeningen samt i Dan-Elements bestyrelse.

Ny direktør kommer til

I forbindelse med generationsskiftet er det desuden besluttet at styrke organisationen med en ny salgs- og projektdirektør. Der er tale om Rune Toft, som kommer med erfaring inden for betonkonstruktioner. 

Han tiltræder per 1. august 2023 og får ansvaret for salg, projektering og projektledelse.

Kort om Dan-Element A/S

Dan-Element A/S blev stiftet i 1986. Siden 2014 har Mads Sørensen haft det fulde ejerskab. 

Virksomheden, der producerer elementer på specialbestilling til byggebranchen i hele Danmark og norden, beskæftiger knap 150 ansatte. 

Kilde: Virksomhedens hjemmeside og CVR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078