23948sdkhjf

TOP10-historier: Især én ting optog læserne i 2023

Her er en liste over de 10 mest læste artikler på Mester Tidende.dk i det forløbne år

Der tegner sig et meget tydeligt billede af, hvad der især optog Mester Tidendes læsere i 2023; det handler om konkurser.

Blandt de 10 mest læste artikler på Mestertidende.dk i 2023 handler de syv således om virksomheder som er gået konkurs eller som er i rekonstruktion. Der er ikke noget at sige til, at det netop er artikler om konkurser, som trækker læserne til. Det er jo - alt andet lige - et spørgsmål om ”liv eller død” for enhver virksomhed at være på forkant og forsøge at begrænse eventuelle tab eller andre følgevirkninger af virksomheder som går konkurs og som man måske har samarbejdsrelationer til.

Den mest læste handler ikke om konkurser

Den mest læste artikel på Mestertidende.dk i 2023 handler dog ikke om konkurser, men om et andet forhold, som i april måned truede med at lukke Danmark ned – nemlig danske vognmænds protest mod vejafgiften. Vognmændene lukkede med deres lastbiler flere hovedfærdselsårer og det truede blandet andet en kort stund byggeriets leverancer af materialer. Men det kom nu ikke så vidt.

Vognmænd blokerer vejene - det her bør du have styr på, mester!

De næste seks historier på Top10 listen over læserne favoritter i 2023 handler om konkurser og forsøg på rekonstruktion.

Husbygger smider håndklædet i ringen

Se listen: Husbygger skylder til højre og venstre

Nyt byggefirma går konkurs

Stor teknikentreprenør går i rekonstruktion

Murerfirma konkurs efter milliontvist - det er bittert

Murermester går konkurs - jeg er færdig med at være selvstændig

På ottende pladsen er det en artikel om reglerne for privat kørsel i håndværkerbiler på gule plader, der har trukket læserne til.

På niende pladsen på TO10 listen finder vi en artikel om hvorfor en række toneangivende værkstøjsproducenter- og leverandører ikke deltog på den store byggemesse BYGGERI i Fredericia;

Derfor deltager fire store værktøjsleverandører ikke på byggeri '23

... og nr. 10 - endnu en konkurs-historie

På den sidste plads på TOP10 listen er endnu en konkurs-historie:

Problemramt typehusfirma går konkurs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109