23948sdkhjf

Populær arbejdsbil hos ny forhandler

Pedersen & Nielsen starter som Isuzu-forhandler og bringer det samlede antal forhandlere op på 22 i Danmark

Isuzu Danmark har indgået aftale om salg og service af Isuzu køretøjer med Pedersen & Nielsen Automobilforretning. Pedersen & Nielsen slutter sig til det danske forhandlernetværk med officiel opstart pr. 01.01.2024 på lokationerne i Frederikshavn, Aalborg, Grenå, Auning, Aabenraa & Sønderborg.

Tilføjelsen af de seks nye Pedersen & Nielsen forhandlere bringer det samlede antal Isuzu-forhandlere i Danmark op på 22, idet de to nye forhandlere i hhv. Aalborg og Grenå erstatter eksisterende forhandlere.

Pedersen & Nielsen har allerede stor erfaring med erhvervssalg og ser frem til at blive en del af Isuzu Danmark. Den nye forhandler har således allerede modtaget betydelig interesse for den populære Isuzu D-Max fra den nuværende kundebase indenfor landbruget, såvel som eksisterende erhvervskunder, der ønsker at udvide flåden med multifunktionel pick-up, skriver Isuzu Danmark i en pressemeddelelse.

Klar til prøvekørsel

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har mere end 55 års erfaring i branchen, og er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. I de i alt ni forretninger forhandler de i forvejen bilmærkerne, Volvo, Ford, Kia, Renault, Dacia, Suzuki og Mazda og på de otte af lokationerne har de ligeledes autoriserede serviceværksteder.

- Den prisvindende Isuzu D-Max er bestemt attraktiv for vores kunder fra erhvervs-, bygge- og landbrugsindustrien og har ikke tidligere været tilgængelig lokalt i flere af vores forhandlerområder. Med vores erhvervssælgere er vi i stand til at tilbyde demonstrering af modellen, så kunder, der er interesseret i at udforske D-Max og prøvekøre den, kan gøre det præcis når det passer i deres hverdag, siger Jesper Brix, direktør hos Pedersen & Nielsen.

Salgsdirektør for Isuzu Danmark, René Andersen, forklarer, at ved at byde Pedersen & Nielsen velkommen til forhandlernetværket er der mulighed for at levere pick-ups til et meget bredere publikum ved at målrette mod nye uudforskede lokalområder.

- Samtidig drager vi fordel af Pedersen & Nielsens eksisterende kundebase. Deres ry for fremragende kundeservice og omfattende viden om de lokale landbrugs- og erhvervsområder gør dem til en værdifuld tilføjelse til vores netværk, fremhæver René Andersen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08