23948sdkhjf

Byggetyve går efter varebilerne

Forsikringsselskaberne Gjensidige og Topdanmark oplever en kraftig stigning af tyveri fra varevogne og byggepladser. Indbruddene sker om natten
Det tager et splitsekund at smadre en rude på en varebil. Gør man det om natten, er der god chance for at slippe ubemærket væk med tyvekosterne, for en bilrude klirrer ikke på samme måde, som hvis man smadrer en vinduesrude. Det har tyvene fundet ud af, og det betyder, at Gjensidige Forsikring oplever en kraftig stigning i antallet af indbrud i håndværkernes varevogne.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

- Det er lige meget, om varevognene befinder sig på svendens hjemmeadresse eller på virksomhedsadressen.

Det, at der står et håndværkernavn på siden, indikerer, at den indeholder en masse værktøj, siger Thomas Berg, underwriting direktør i Nordic, Gjensidige Forsikring, hvor hans job bl.a. består af at vurdere risici og prisfastsætte erhvervsforsikringer.

Antallet af indbrud i varevogne er kraftigt stigende, og den tendens kan skyldes, at det er betydeligt nemmere end at bryde ind i en container på en byggeplads, som ofte er aflåst med en bom, som kræver en vinkelsliber eller andet elektrisk værktøj, og tager længere tid.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078