23948sdkhjf

Fyraftensmøde om ledelse og virksomhedsudvikling

Kom til gratis fyraftens møde og bliv inspireret til, hvordan du udvikler din virksomhed
Ét er at være en dygtig håndværker, etablere sin egen virksomhed og udøve sit håndværk til kundernes og egen tilfredshed. Men hvad sker der, når du begynder at få medarbejdere – og skal påtage dig en ny rolle som leder og forretningsudvikler?

Det er den problematik, som konsulent, underviser og erhvervscoach Anne Birgitte Lindholm udruller i sin bog “Mesterledelse – når du leder i et håndværksmiljø", der udkom i april i fjor.

Mødet arrangeres af Håndværkerforeningen i København, der som medlem af håndværksrådet vil være glade for at Dansk Håndværks medlemmer deltager. Det er Anne Birgitte Lindholm der er gæst på fyraftensmødet torsdag den 26. marts kl. 17.00 i Håndværkets Hus på Islands Brygge - hvor både Dansk Håndværk, Håndværksrådet og Håndværkerforeningen har lokaler.

Inspiration for alle

Hun fortæller om baggrunden for bogen og beskriver nogle af de udfordringer, der venter håndværksmesteren, sjakbajsen, indehaveren, formanden teamlederen eller projektlederen – vel at mærke på en praksisnær og lettilgængelig måde. Selv har hun ledererfaring fra både mellem- og toplederjobs.

Som håndværker har man en tydelig, professionel identitet både over for sig selv og over for omgivelserne. Som leder skal man finde en anden identitet, som selvfølgelig er baseret på fagligheden, men som er mere end bare en overbygning til den.

I bogen har Anne Birgitte Lindholm sat sig grundigt ind i håndværket og håndværkets væsen. I den egenskab bliver hun værd at lytte på.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding kræves senest den 19. marts.

tøtte

Tilmelding til mødet her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094