23948sdkhjf

Ny Spearhead og GreenTec-forhandler

Anker Bjerre A/S med hjemsted i Holstebro er udnævnt til forhandler af hele Spearhead og GreenTec programmet i en stor del af Vestjylland
GreenTec har nu udpeget sin forhandler for et stort område i Vestjylland.

- Vi har valgt Anker Bjerre, som vi i en del år har haft et rigtig godt samarbejde med omkring salg og service af Spearhead og GreenTec produkterne.

Det forklarer Kim Brodersen, salgschef hos GreenTec, der også har importen af Spearhead til blandt andet det danske marked.

- Vi har solgt godt af Spearhead og GreenTec løsningerne til både landbrug og det grønne område gennem en årrække, konstaterer direktør Anders Frandsen, Anker Bjerre A/S.

Det er således et naturligt valg for begge at fortsætte det gode samarbejde, som også kommer kunderne til gode.

- På den måde er vi glade for at kunne udvide samarbejdet, så vores kunder fremover kan komme til os for at se løsninger og få en professionel service inden for Spearhead og GreenTec, fastslår Anders Frandsen.

Bredt produktprogram

Både i landbruget og i den grønne sektor er Spearhead et meget kendt navn for sin høje kvalitet og brede produktprogram.

- Fremover kan kunderne komme til os og se flere af de løsninger, der er at vælge mellem. Det gælder både inden for udstyr til landbruget og til den grønne sektor, fortæller Anders Frandsen.

Det er nemlig en del af aftalen mellem GreenTec og Anker Bjerre A/S, at der står maskiner hos forhandleren.

Anker Bjerre A/S har bl.a. solgt en del armklippere og frontklippere til kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere og skoventreprenører med flere.

- Vi har sælgere, der udelukkende beskæftiger sig med den grønne sektor og andre sælgere til landbruget, forklarer han.

Fornylig har Anker Bjerre A/S således solgt en stor Spearhead Stubble Master 730 til en landmand på Holstebro-egnen.

Men aftalen mellem de to virksomheder rækker videre end til blot salg og service.

Medarbejderne på kursus

For at give kunderne den bedst tænkelige service er det nemlig en del af aftalen, at medarbejderne hos Anker Bjerre A/S skal på kursus i Spearhead og GreenTec produkterne.

Det gælder både for sælgerne, montørerne og reservedelsfolkene, som kommer på kursus hos GreenTec i Kolding for at få en solid basisviden om produkterne og de løsninger, der er.

- Vi har allerede haft et kursus for sælgerne her hos os, siger Kim Brodersen.

Skovdag i slutningen af januar

Anker Bjerre har også mange kunder inden for skovbrug og dyrkning af juletræer.

- Derfor har vi 23.-24. januar 2015 skovdage hos Anker Bjerre A/S i Holstebro, fortæller Anders Frandsen.

På de to dage vil der blive vist mange løsninger til den type kunder, og repræsentanter for de forskellige firmaer med produkter inden for området vil være til stede.

- Vi er der også til at fortælle om de løsninger, vi tilbyder, siger Kim Brodersen.

Nogle af maskinerne vil også kunne ses i arbejde på de to dage. På den måde er det nemmere at danne sig et indtryk af, hvad maskinerne kan.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079