23948sdkhjf

Stål Plus Tagrende er elegant og let at montere

Stål Plus Tagrender fra Plastmo vinder i stigende grad indpas i dansk byggeri. Tagrenden er overfladebehandlet, så den er modstandsdygtig overfor vind og vejr.
Arresø Boligselskab i Frederiksværk har netop renoveret 21 huse i landsbyen Ølsted. Tagene blev bl.a. skiftet ud, og da man ønskede en flot og elegant afslutning på de nye tage, faldt valget på Stål Plus Tagrender fra Plastmo.

Tagrenderne er fremstillet i 0,7 mm stål belagt med en blanding af aluminium, magnesium og zink. Oxidlaget, som dannes på overfladen, giver en høj beskyttelse mod rust. Samtidig er overfladen selvhelende ved ridser og snitflader.

- I forhold til alternative tagrender har Stål Plus-modellen de bedste specifikationer. Dels har den en særlig belægning, som yder ekstra god beskyttelse mod korrosion, så tagrenden forbliver tæt. Dels giver overgangsstykkerne, endebundene og rendejernskapslerne et meget elegant helhedsindtryk, når de er færdigmonterede, siger bygherrerådgiver Hans Mouritzen fra det rådgivende ingeniørfirma Mouritzen ApS.

Genbrug af rendejern

Det var det lokale T.T. Tømrer- og Snedkerfirma, der stod for renoveringen af de 21 huse. Valget af Stål Plus Tagrender betød, at firmaet sparede arbejdstid, fordi de kunne genbruge de eksisterende rendejern. Resultatet blev en samlet byggeproces på 26 uger for alle 21 tagudskiftninger.

- De nye tagrender kunne uden problemer lægges ned i de gamle rendejern, idet de blev monteret med et enkelt klik, uden at taget skulle brydes op. Derefter skulle de blot limes sammen. Det gjorde, at arbejdet gik væsentligt hurtigere, end hvis vi først skulle fjerne rendejern og sætte nye op. Vi kunne efterfølgende montere rendejernskapsler uden på rendejernene, så de kom til at se ud som nye, siger tømrermester Thomas Tusgård fra T.T. Tømrer- og Snedkerfirma.

Montagen af de nye tagrender i de gamle rendejern lod sig gøre, fordi husenes gamle rendejern var udstyret med forfjedre, der blev klippet af plant med rendejernene, som derefter blev rettet op, og så de kunne holde de nye tagrender.

Plastmo yder 25 års garanti på Stål Plus Tagrenderne, så man er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094