23948sdkhjf

Avant Danmark præsenterer miljøvenlig storebror

De finske producenter har fremtryllet endnu en Avant minilæsser. Den er nu klar til at trille ud på det danske marked.
Avant 760i repræsenterer finnernes evne til at tænke store tanker i små maskiner. Den nye minilæsser kombinerer nemlig løftekapaciteten og arbejdseffektiviteten hos store læssemaskiner og alsidigheden ved mindre maskiner.

- Avant 760i præsterer et 20% mindre brændstofforbrug, 40% mere moment, 20% mere kraft og et reduceret støjniveau i forhold til tidligere Avant modeller, siger salgschef Martin Jensen, Avant Danmark.

Lavt brændstofsforbrug

Avant 760i har en Kohler KDI dieselmotor, som er en udgave, Kohler har investeret mange timer og penge i. Det er en turboladet common rail motor med en lav udledning og lavt brændstofsforbrug.

- Motoren har ikke behov for hverken AdBlue væske eller partikelfilter, hvilket betyder mindre vedligeholdelse . Man skal blot fylde diesel på og lade motoren om resten, siger Martin Jensen.

Motoren leverer 57 hk og 225 Nm, som giver en kørehastighed på 30 km/t. Motoren i Avant 760i er desuden Tier 4 Final kompatibel og lever ifølge Avant Danmark op til de strengeste emissionskrav og regler for minilæssere, samt læssemaskiner i Europa (Stage 3B) og Nordamerika (Tier 4 Final).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078