23948sdkhjf

Nye industriporte fra Hörmann

Hörmann optimerer varmeisoleringen på deres industriporte. Udbuddet omfatter nu porte med en bladtykkelse på 67 mm og brudt kuldebro som standard.
Industriporte fra Hörmann har opnået en forbedret varmeisolering med op til 55 % afhængig af portens udformning. En forbedring der gør portene særligt egnede til levnedsmiddel- og kølelogistik. De nye industriporte kan selvfølgelig også bruges til energieffektiv aflukning af andre logistik- og lagerhaller.

- I en verden hvor opvarmning bliver dyrere for hver dag kan energioptimering være en god forretning. Med de nye energieffektive portsystemer har virksomheder et stort potentiale for at spare på varmeregningen og desuden matcher portene de stadig større krav om aflukning i erhvervs- og industribyggerier, siger Lars Mikkelsen, salgschef hos Hörmann Danmark AS.

Hurtigere porte

Hörmanns industriledhejseporte kan udstyres med et fotocelleanlæg, der er integreret i portkarmen. Registreringen af lysstråler gør det muligt for porten at køre hurtigere. Hurtigere kørselshastigheder reducerer energitabet ved åbning og lukning af porten og sørger for et sikkert og gnidningsløst arbejdsforløb.

- De nye industriporte med 67 mm tykt portblad supplerer Hörmanns nuværende udbud af industriledhejseporte. Så selvom den nye 67 mm og den nuværende 42 mm port har forskellige tykkelser er udseendet samme. Bygherren kan dermed anvende porte med forskellige tykkelser i én og samme bygning, uden at gå på kompromis med udseendet, siger Lars Mikkelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125