23948sdkhjf

Finansiering af maskiner med lave renter

Med Terex-koncernen i ryggen er Maskinhuset A/S parat med en kampagne på salg af nye maskiner til markedets nok laveste renter. Løbetiden på finansieringen er op til 72 måneder. Tilbuddet gælder alle nye Terex-maskine
Resten af året er Maskinhuset A/S klar med et nyt finansieringstilbud gældende for alle nye Terex-maskiner. Bag tilbuddet står den amerikanske Terex-koncern, som vil booste yderligere til det danske salg. Konkret bliver finansieringsmodellen håndteret via SG Finans AS.

- Løsningen, der hedder Terex Finans, rummer markedet mest favorable renter og kan skræddersyes, så den lige nøjagtigt passer kundens individuelle behov, fortæller salgschef Tommy Bergmann fra Maskinhuset i Horsens.

Maskinhuset er importør og forhandler af Terex-maskiner i Danmark og har også afdelinger i Vissenbjerg på Fyn og i Slagelse.

Løbetid på finansieringen er op til 72 måneder. Tilbuddet gælder alle nye Terex-maskiner, lige fra den spritnye rendegraver TLB 990 til gummihjulslæsseren TL 120 samt et bredt udvalg af minigravere.

Ud over finansiering af alle nye Terex-maskiner følger en option på en udvidet garantiperiode op til 36 måneder.

- Vi har nogle maskiner, som målt på funktionalitet og driftssikkerhed ligger helt i top. Derfor ser vi ingen problemer i at udvide garantiperioden til 36 måneder, siger Tommy Bergmann.

Konkurrencesituationen for salg af nye entreprenørmaskiner spiller også en rolle.

- Vi arbejder i en branche præget af benhård konkurrence, og det tvinger os til løbende at forbedre vores forretning og komme med attraktive tilbud. Kundens behov betyder alt, siger Tommy Bergmann.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078