23948sdkhjf

Pitzner ruller med Alufase

Pitzner bliver både udlejer og forhandler af rullestilladser fra spanske storproducent Alufase
Fremover kan storproducenten Alufase’s rullestilladser nu findes i Pitzners sortiment. Udlejningsvirksomheden indtræder i et nyt samarbejde, der gør dem til både udlejer og forhandler af de spanske produkter.

- De løsninger og kvaliteter, som Alufase har udviklet, har jeg efterspurgt hos andre leverandører længe, og samarbejdet er et led i vores vækststrategi, hvor vi vil øge omsætningen markant på udlejning og salg af rullestilladser, siger afdelingschef Knud H. Pedersen, Pitzner.

- Jeg ser klart Alufase som den stærkeste partner, vi kan få indenfor rullestilladser i dag. Alufase, der er meget stor i Spanien, har tidligere været forhandler af Instant-produkter, men producerer i dag rullestilladser og specialløsninger certificeret og udviklet efter europæiske normer.

- Alufase tester systematisk nye produkter hos sine egne kunder og benytter et effektivt testsystem, hvor de igennem deres ca. 120 montører i Madrid alene, konstant benytter og videreudvikler deres egne produkter. Det giver en stor sikkerhed for os som forhandler og er en af de primære grunde til, at Alufase er i så kraftig vækst på de europæiske markeder.

- Vi udskifter vores udlejningslager til Alufase, og idet vi samtidigt forhandler produkterne til slutbrugeren, giver det vores kunder en kæmpe kapacitetsmæssig fordel, at de kan købe et grundsortiment og derefter kan supplere med indleje fra os i spidsbelastningsperioder, siger Knud H. Pedersen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079