23948sdkhjf

Intelligent spartelmasse i brusenichen

Alfix PlaneMix 60 spartelmassen gør det nemt for mureren at opbygge et korrekt fald mod de populære designerafløb
Alfix PlaneMix 60 er en fiberforstærket selvudflydende spartelmasse, der kan anvendes til faldopbygning i lagtykkelse fra 5 til 60 mm.

Spartelmassen har for længst gjort sit indtog i hele Skandinavien, da den imødekommer et stort behov hos de udførende håndværkere Kombinationen af bygherres nye ønsker om de smarte vægnære afløbsrender og store gulvfliser har skabt nye udfordringer for at opnå et plant og solidt gulv med ensidigt fald.

- Processen er faktisk forholdsvis enkel for den, som skal udføre arbejdet: Til opbygning af ensidigt fald oprøres PlaneMix 60 med laveste mulige vandtilsætning og hældes ud på gulvets højeste punkt. Herfra kan afretningsmassen trækkes skråt ned mod gulvafløbet. Et særkende ved produktet er nemlig, at der efter kort tid opbygges en "geleringseffekt" i afretningsmassen, som gør det muligt at trække den væk fra gulvafløbet, og spartelmassen sætter sig helt af sig selv, siger Allan Nielsen, teknisk chef i Alfix.

Ønskes derimod en plan og vandret overflade, øger man vandtilsætningen til max angivelsen på emballagen, og produktet fungerer som de gængse selvnivellerende spartelmasser. Efter ca. 3 timer er overfladen gangbar, men man bør vente til spartelmassen er helt tør, inden der udføres vandtætning og flisemontering med Alfix´s produkter til flisekonstruktioner.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078