23948sdkhjf

Spiderman-liften kender ingen begrænsninger

Spiderman er kendt for at kunne komme alle steder. Det kan Pitzners nye Falcon Spider 32 meters lift på larvebånd også
10 meter op og 15 meter ind over en bygning med 200 kg i kurven, selv om liften er placeret tæt op ad muren. Det er et eksempel på, hvad Pirzners nye Falcon Spider FS320Z personlift kan klare, og så kan den endda placeres på et underlag med en niveauforskel på op til 1,20 meter.

Pitzner har investeret i den nyeste version af Falcon Spider. Det er den første i Danmark med trådløs fjernbetjening, og det er en af de store fordele, som tømrermester Carsten Crillesen fra C.B.C. Service Partner fremhæver.

- Den er utroligt fleksibel. Den er let at flytte rundt og kan komme ind alle steder med sin samlede bredde på 1,10 meter i transportstilling. Samtidig kan den med sine edderkoppeben placeres på skrånende underlag, trapper eller på andre forhindringer, siger Carsten Crillesen, som var den første kunde, der lejede den nye lift. Han arbejder i øjeblikket med udbedring af stormskader i København som underentreprenør for tømrerfirmaet Gorm Larsen & Søn.

- Det er let at stille liften op, og med sin teleskopfunktion kan man let komme ind over en bygning og ned på den anden side. Det er en stor hjælp i København, hvor der ofte ikke er ret meget plads, når vi skal reparere eksempelvis tagskader efter stormene, siger Carsten Crillesen.

Falcon Spider er udviklet og produceret af TCA Lift A/S i Odense, hvor salgschef Brian Falck Schmidt fortæller, at der er gjort meget ud af brugervenligheden.

- Den er meget velegnet til udlejning, fordi det er let at instruere brugerne i betjeningen. Liften stabiliserer sig selv, og der er i det hele taget indbygget stor sikkerhed i liften. Den vejer kun seks ton trods sine 32 meters arbejdshøjde, så den belaster ikke underlaget ret meget, siger Brian Falck Schmidt.

Afdelingsleder Birger Hansen, Pitzner fortæller, at indkøbet af den nyeste Falcon Spider er første led i moderniseringen af Pitzners flåde af speciallifte.

- Der vil ske en markant foryngelse af flåden i første halvår af 2014 i retning af nye og større lifte. Kunderne efterspørger både større lifte og lifte, som er mere fleksible og kan løse forskelligartede opgaver. Den efterspørgsel fra kunderne er vi naturligvis parate til at imødekomme, siger Birger Hansen.

Speciallifte som eksempelvis Falcon Spider udlejes typisk til tagarbejde og vinduespolering. Falcon Spider er dieseldrevet, men har også en batteripakke, så den kan køre indendørs.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094