23948sdkhjf

Fleksible leje-biler giver entreprenørerne større råderum

Små tegn på et gryende opsving giver mange entreprenører behov for nye eller flere erhvervsbiler og i stedet for at investere stiger interessen for fleksible lejeløsninger. Det mærker G.S.V. Materieludlejning, som senest har suppleret sit program med erhvervsbiler
En af Danmarks største udlejningsvirksomheder inden for maskiner til bygge-, anlægs- og banesektoren, G.S.V. Materieludlejning, har netop suppleret sit program af bl.a. bygge- og anlægsmateriel, lifte og mandskabsvogne, med et udvalg af erhvervsbiler. Baggrunden er en voksende tendens blandt danske virksomheder til at leje mere og mere af deres materiel.

- Vi har kunnet se, at mange af vores kunder kommer kørende i leje- og leasingbiler. Det gør det naturligt for os at tilbyde en løsning, hvor vores kunder ikke kun kan hente det materiel, de har brug for, men også deres køretøjer, hos os, siger produktchef Henrik B. Christensen fra GSV.

Ifølge Henrik B. Christensen er det ikke mindst kunder med et tidsbegrænset behov for en ekstra bil, der har taget imod GSV’s nye tilbud. Han ser lejebilernes indmarch hos virksomhederne som en del af en tendens til at dække mere og mere af materielbehovet ved at leje.

- Generelt tager vi mere og mere på programmet og lejer mere og mere ud. Mange virksomheder har et akut behov for materiel og køretøjer, men de føler sig ikke så sikre på opsvinget, at de har lyst til at gå ind i flere langsigtede økonomiske bindinger end højst nødvendigt, siger han.

Henrik B. Christensen mener, at det er lavere belastning af likviditeten og en mere forudsigelig driftsøkonomi uden for eksempel uventede serviceudgifter, der får flere virksomheder til at vælge lejeløsninger frem for køb eller lange leasingaftaler. For godt nok har virksomhederne behov for materiel og biler, men de prioriterer også at kunne justere de faste omkostninger ned i en fart, hvis ordrerne udebliver.

Her-og-nu løsning

Lasse Østergaard-Jensen driver virksomheden Site Security, som tilbyder mobile, midlertidige overvågningsløsninger til eks. byggepladser, har valgt at supplere virksomhedens sælgerbiler, der normalt fungerer som trækkraft, med en ny VW Transporter lejet gennem GSV.

- Vi havde akut brug for en servicevogn, og GSV kunne stille en til rådighed med det samme. Hvis vi ville lease en bil, skulle vi have ventet på den i fem til otte uger, og prisforskellen er egentlig ikke stor, siger Lasse Østergaard-Jensen, og påpeger samtidig, at det også har haft betydning, at lejeløsningen ikke forpligter ham på langt sigt.

- Hvis vi for eksempel får mindre eller større ordretilgang, kan vi hurtigt justere antallet af lejebiler, og den fleksibilitet er rar at have, især hvis man vil prøve at bevæge sig ind på nye områder,

pointerer han.

Mange modeller

GSV har sammensat et program, der spænder fra kompakte kassevogne som VW Caddy og Citroen Berlingo over MPV’er som Renault Scenic og Ford C-Max til større kasse- eller ladvogne som Opel Vivario og VW Transporter.

I toppen af programmet findes store kasse- og ladvogne som bl.a. MB Sprinter og Renault Master. Afhængig af kategori leveres bilerne med relevant udstyr som træbeklædt varerum, anhængertræk og rotorblink. Færdigmonteret firmalogo og GPS-overvågning med mulighed for flådestyring kan tilkøbes, så den nye firmabil leveres helt klar.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078