23948sdkhjf

Åbent hus i maskinforretning suppleret med seminarer

Havdrup Maskinforretning har traditionelt et meget velbesøgt åbent hus i oktober. I år var der koblet tre faglige seminarer på programmet, og det blev godt modtaget
Et kæmpe udvalg af maskiner og en god frokostbuffet er ikke nok for Havdrup Maskinforretning, når der holdes åbent hus. For første gang koblede maskinforretningen tre faglige seminarer på, som hver blev afviklet formiddag og eftermiddag. Det gav ekstra udbytte for en stor del af de mange besøgende.

Emnerne på seminarerne var ’Sikkerhed’, ’Salt på vejen’ og ’Smøremidler’, og de blev godt modtaget. Der var ganske mange deltagerere i det store mødelokale. Blandt deltagerne i to seminarer i træk var Benny Jørgensen, som er goundsman i Rudersdal Kommune.

- Jeg vil gerne have noget konkret ny viden med mig, når jeg bruger tiden på at besøge et åbent hus. For mig var det mere naturligt at prioritere at besøge Havdrup Maskinforretning, når der også var et fagligt indhold. Jeg fik meget ud af seminaret om sikkerhed, hvor der bl.a. blev talt om kravene til årlige eftersyn på alle maskiner, der løfter noget mere end én meter, siger Benny Jørgensen, som i øvrigt også spurgte ind til anvendelse af optøningsmidler på kunstgræs.

For indehaveren af Havdrup Maskinforretning, Jens-Erik Hansen var det en god dag med mange relevante kunder.

- Vi kan se, at en del opgaver er gået over til udlicitering, og fra de store anlægsgartnerfirmaer kommer typisk kun en enkelt person, men det er så til gengæld også ham, der tager beslutningerne. Nogle kommuner har en aftale om, at medarbejderne kan tage til to åbent hus arrangementer, og der tror jeg, at det er godt, at vi byder på et fagligt indhold, så folk føler, at de har fået noget med hjem, siger Jens-Erik Hansen.

Den store udstillingshal hos Havdrup Maskinforretning var fyldt op med maskiner. En lang række maskinleverandører var repræsenteret med salgsmedarbejdere, så kunderne kunne få specialistviden om de enkelte produkter lige fra de store John Deere traktorer og græsklippere, over en lang række Kärcher redskabsbærere til de mange forskellige typer redskaber, specialmaskiner og småmaskiner.

Jens-Erik Hansen lægger ikke skjul på, at det også er en festdag, når der kommer så mange gæster, og selv om der blev arbejdet på værkstedet, så var en del besøgende også forbi mekanikere og servicefolk på værkstedet for at få en maskinsnak.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081