23948sdkhjf

Besøg Danmarks bedste renoveringsprojekter

Du får nu mulighed for at komme helt tæt på Danmarks bedste renovering, når RENOVER prisen slår dørene op og viser rundt
DIAMANTEN i Augustenborg, GULDAGERGAARD i Skælskør, MIRROR HOUSE og PLH STUDIO i København og DEN ØKOLOGISKE RENOVERING i Roskilde blev nomineret til RENOVER prisen 2014 og er alle spændende eksempler på god renovering udført med høj faglighed.

De viser bredden i renovering med alt fra kunstnerisk arkitektur og ambitiøse energiløsninger til nytænkende funktionalitet. Nu kan du deltage i nogle inspirerende eftermiddage, hvor folkene bag projekterne tager dig med igennem renoveringsprocessen. Du kan høre om deres overvejelser, udfordringer og glæde ved at se projektet lykkedes, og du får rig lejlighed til at stille spørgsmål og se alle byggedetaljerne.

Alle fem arrangementerne finder sted i november måned. Det er gratis at deltage, og vi sørger for lidt lette snacks undervejs.

Fremvisningerne er arrangeret af RENOVER prisen. Prisen er stiftet af Realdania og GI med henblik på at anerkende renoveringsprojekter, der er med til at vise vejen for, hvordan vi bedst løser den store samfundsmæssige opgave, det er, at få opdateret den eksisterende bygningsmasse i Danmark. Det er andet år i træk, at prisen uddeles, og dette års vinder blev Diamanten i Augustenborg.

tøtte

Læs mere om arrangementerne her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094