23948sdkhjf

STARK plejer dansk håndværks talenter

For at sætte fokus på både høj faglig standard og dansk byggeris fremtid, har STARK valgt at blive hovedsponsor for DM i Skills, som løbet af stabelen i Gigantium Aalborg den 23. og 24. januar. Med flere sponsorater ved arrangementet vil byggemarkedskæden være med til at sikre, at der også i fremtiden vil være professionelle håndværkere, der går op i kvalitet og arbejder passioneret med deres fag
- DM i Skills hjælper fremtiden på vej ved at sætte fokus på det gode håndværk, høj professionalisme og ordentlig udførelse – også i forhold til arbejdsmiljøet. Derfor er det også naturligt for STARK at være hovedsponsor ved mesterskaberne, samt præmiesponsor på Arbejdsmiljøprisen, når arrangementet løber af stablen i denne uge i Gigantium, Aalborg.

Det forklarer marketingdirektør Jesper Gaarde.

- I STARK vil vi gerne tage vores del af ansvaret for at forbedre og sætte fokus på kvalitet i byggeriet. Derfor er det naturligt for os at indgå i et samarbejde med erhvervsskolerne og støtte op om det gode initiativ som DM i Skills og arbejdsmiljøprisen er, siger marketingdirektør Jesper Gaarde.

Målet med mesterskaberne er at løfte overliggeren på erhvervsskolerne og skabe gode rollemodeller for kommende og nuværende elever. I kraft af de gode eksempler kan de unge se, hvor langt de kan nå, ved at dygtiggøre sig inden for deres fag.

Læs mere om STARKs sponsorater og interviews med to finalister her

Samarbejde skal frem i lyset

Ud over håndværkskonkurrencerne vil der ved DM i Skills desuden blive sat fokus på samarbejde mellem fagene. Således er STARK også hovedsponsor på standen "Samarbejde og renovering", hvor de to erhvervsskoler EUC Nord og Learnmark skal give deres bud på at løse en renoveringsopgave gennem samarbejde.

Målet er at styrke teamwork i byggeprocessen, så der sker færre fejl, samt give de forskellige typer af håndværkere indblik i, hvordan der arbejdes inden for andre fag.

- Samarbejde er en vigtig parameter for at et byggeprojekt lykkes og som leverandør til byggeriet er netop godt samarbejde alfa og omega. Vi vil gerne være med til at få det gode samarbejde frem i lyset og hjælpe fremtidens professionelle håndværkere til at blive endnu bedre til at forstå og lærer af hinanden, fremhæver Jesper Gaarde.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097