23948sdkhjf

Få værktøjet i orden med ny app

STARKs nye Håndværker-app rummer bl.a. kørebog, note- og skitseværktøj og vejrudsigt
Som håndværker er det vigtigt at have værktøjet i orden. Med STARK Håndværker-app er nogle af de mest gængse værktøjer for første gang samlet i én app. Håndværker-app’en rummer bl.a. kørebog, note- og skitseværktøj, find STARK, formelsamling, vejrudsigt og lidt underholdning til kaffepausen.

- Vi har i udviklingen af app’en været i tæt dialog med en række af vores kunder, for at lave en håndværker-app, der giver reel værdi. Ambitionen har fra start været at tilbyde en app, der gør det lettere at arbejde effektivt, siger marketingchef hos STARK, Jesper Gaarde.

Han forklarer, at app’ens mange funktioner gør den uundværlig i hverdagen. Den elektroniske kørebog registrerer køreturen via GPS og gemmer oplysningerne på håndværkerens smartphone. På den måde får håndværkeren hurtigt overblik over antal kørte kilometer pr. byggesag.

- Med note- og skitseværktøjet er det muligt at tage et billede og tegne en skitse direkte på billedet. Denne funktion er nyttig i forbindelse med f.eks. forsikringssager, eller hvis en detalje i byggeriet skal afstemmes nærmere. Billedet med skitsen kan gemmes i app’en og sendes til andre. På den måde bliver arbejdsprocessen både hurtigere og lettere, fremhæver Jesper Gaarde.

Frem til jul kan man via app’en åbne lågerne i julekalenderen og vinde masser af lækre præmier fra bl.a. Apple, Bosch, Helly Hansen, Jensens Bøfhus og McDonalds.

Send en SMS med teksten "STARK" til 1220 og download Danmarks nye håndværker-app nu eller læs mere på www.STARK.dk/app. Du kan også hente STARK Håndværker-app i App Store og på Android Market.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093