23948sdkhjf

Isolering med holdning

Isoleringsfirmaet Dansk Træfiberisolering kommer på messen for at præsentere Danmarks eneste FSC-certificerede isolering
Virksomheden, der fornyelig har modtaget FSC-mærket, som er en international mærkningsordning for bæredygtigt træ, vil bl.a. bruge TUN messen til at vise tømrere og andre fagfolk, hvordan de kan være med til at skabe bæredygtige løsninger inden for isolering og byggeri.

Fordele for både håndværkere og miljøet

- Klimadebatten og fokus på miljøet har vel aldrig været større og mere intens end nu. Derfor er det nu, vi skal have forbrugere, håndværkere og byggefirmaer gjort opmærksomme på de miljømæssige fordele, der ligger i at anvende træfiberisolering. Der er tale om en uendelig win-win situation, lige fra træet står i skoven til den dag om mange, mange år, hvor materialet skal bortskaffes, siger Bjørn Henriksen, indehaver af Dansk Træfiberisolering.

Træfiberisolering er et rent naturprodukt, testet gennem hundredvis af år, velisolerende, bæredygtigt, brandresistent og økonomisk attraktivt. Træfiberisolering er et i særklasse bæredygtigt isoleringsmateriale, og et af de få isoleringsmaterialer der hverken udgør nogen arbejdsmiljøbelastning, eller efterlader et affaldsproblem ved endt brug, hvilke mange håndværkere sætter pris på.

Huse skal kunne ånde

Træfiberisolering fås i måtter, som er eminente til brug i installationsvægge og skillevægge; de er formstabile og behagelige at arbejde med, og så undgår man at bringe skadelige stoffer og skarpe fibre direkte ind i huset. Træfiberisolering fås også som løsuld, der blæses ud på lofter eller ind i vægge og skråtage og på svært tilgængelige steder, f.eks. ved teknisk isolering, hvor rørene ligger i nærheden af loftet, hvor det effektivt håndterer en lang række af de typiske byggetekniske udfordringer og risici som andre isoleringsmaterialer må give op overfor. En væsentlig fordel ved træfiberisolering er, at den giver mulighed for at bygge tætte, men åndbare huse, helt uden plastikmembran. Netop i nybyggeri er det vigtigt at vælge de rigtige materialer, således at der ikke opstår problemer med fugt og kondensering. For at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger til håndværkere og byggefirmaer, er Dansk Træfiberisolering derfor begyndt at forhandle en række vindbremsende og fugtregulerende tillægsprodukter fra Isocell, således at man fra starten sikrer en sund og tør konstruktion.

Dansk Træfiberisolering

Stand nr. E-6720
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078