23948sdkhjf

Dynamisk og iderigt firma

BIP Tools ApS mission er at opfinde redskaber til byggebranchen, der vil forenkle håndværkerens opgaver samt hverdagen
Indehaverne af BIP Tools ApS er henholdsvis maskiningeniør og to tømmermestre, som med deres mange års erfaringer på deres respektive områder bidrager til, at løsningerne er effektive og solidt bygget.

Ideer hentes i det virkelige liv

Mestrene kender til dagligdagens udfordringer og til den hårde konkurrence med opgavernes stramme økonomi til følge. Her er enhver besparelse mere end velkommen. Derfor, er en af succes kriterierne for et nyt værktøj som skal opfyldes, at forkorte opgavernes gennemførelsestid eller at mindske mandskabet. På denne måde vil økonomien i opgaverne blive markant forbedret.

Der er allerede nye ideer på tegnebordet, som også er blevet hentet og vil blive afprøvet i det virkelige liv, hvor problemerne er.

På TUN BYG messen præsenteres den nyeste generation af Assistant. Assistant, der har en patenteret mekanisme, henvender sig til tømrere, som er i gang med eller står overfor en opgave, hvor der skal monteres lofter med trælister, loftplader eller gipsplader.

I den nye udgave, er der lagt vægt på, at gøre arbejdet for håndværkeren endnu nærmere. Herunder produktets vægt der er blevet betydeligt forbedret, ligesom højdetilpasning er gjort lettere.

Værktøjet, som er et teleskoprør, er let anvendeligt. Ved et enkelt tryk tilpasses længden prompte. Assistant kan skydes ud - op til 3 m og kan have en arbejdsvinkel på 30 grader. Bæreevnen er op til 65 kg.

Værktøjet kan bruges med 2 forskellige hoveder, som nemt kan udskiftes, alt efter hvilke opgaver man skal i gang med. "Kilen" til trælofter samt Alu-skinnen til gips eller diverse loftplader.

Sparer en mand elle halverer arbejdstiden

Til montering af lofter og udhæng med trælister bruges den patent beskyttede - Klods.

Vi kender alle til situationen, hvor vi skal montere et træloft eller et udhæng med lister, der kan være op til 6 m lange. Man står der og fumler med en liste, der hænger og spræller og samtidig skal man sætte feder og not sammen. Mange gange vil sådan en opgave kræve to mand, hvilket ikke er særlig økonomisk. Kan du genkende situationen, så er Assistant med påmonteret Klods løsningen for dig. Med den, kan en mand montere et træloft på ingen tid. Den spændes med sit flade plan mellem den sidst monterede liste og gulvet. Den ene ende af den nye liste kan nu lægges op på den skrå flade, mens montagearbejdet er i gang i den anden ende. Efterhånden, som arbejdet skrider frem vil listen bevæge sig op ad den skrå flade, således at samlingsstedet mellem de to lister nærmer sig Klodsen.

Loftplader eller gipsplader med Alu skinnen

Skal der monteres loftplader eller gipsplader bruges den anden hovedtype, der følger med pakken. Dette er en aluminiumsliste, der er belagt med et blødt og skridsikkert underlag. Du holder pladen op med den ene hånd og har Assistant klar i den anden. Med et enkelt tryk på håndtaget skydes aluminiumslisten prompte op. Nu kan du slippe pladen for at checke om den sidder rigtig inden du går i gang med at befæste den.

BIP Tools ApS

Stand nr. E-6719
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08