23948sdkhjf

Kritikken fulgt op

Forenede Rengøring A/S rettede sig efter kritikken i Furesø Kommune. Forholdene er nu fine
Efter en periode med hård kritik af rengøringsarbejdet, er der nu orden og tilfredshed med Forenede Rengøring A/S i Furesø Kommune. Kommunens samarbejdspartnere på rengøringsområdet er tilsyneladende skrappe med gulvspanden og støvkluden.

I hvert fald vurderes det i en større undersøgelse, at rengøringskvaliteten er tilfredsstillende på næsten alle lokaliteter.

- Både Børneudvalget og Skoleudvalget har været præsenteret for status på rengøringen, og vi har fulgt op på kritikken og i et enkelt tilfælde sat nyt personale på sagen, siger koncernchef Peer c. Krogh, Forenede Service A/S.

Der er også rettet op på et enkelt tilfælde af et langstrakt forløb med mangelfuld og utilfredsstillende rengøring. Forløbet betød, at samarbejdet mellem kommunen og leverandøren var belastet.

Ud af 106 vurderinger var der i alt fem, som betegnes som utilfredsstillende. Kritikken gælder utilfredshed med gulvvask, herunder at komme helt ud i hjørnerne, toiletter, håndvask og et enkelt køkkenbord. Oftest er der kun tale om enkelte lokaler, men i et enkelt tilfælde har billedet været symptomatisk for det meste af området.

Furesø Kommune har aftaler med tre leverandører. Opgaven dækker mere end 100 lokaliteter i kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08