23948sdkhjf

To slagsbrødre lover ekstra sikkerhed

Slagboremaskiner

Skal der lægges kræfter i en bore-, skrue- eller røreopgave, så er der ingen vej udenom en slagboremaskine med ledning. De to stærkeste slagsbrødre i to-kilo-klassen er GSB 21-2 RE og RCT Professional fra Boschs professionelle ’blå serie’. De er skabt i robust metalkonstruktion og er velegnede til ekstremt hårde opgaver både ude og inde.

Bosch har vægtet sikkerheden ekstra højt med de to muskuløse maskiner. For når man borer med så megen kraft, risikerer man i værste fald at brække håndleddet, hvis boret eksempelvis støder på voldsom modstand. Det sker ikke med de nye maskiner fra Bosch. For deres indbyggede anti-rotationsfunktion tager over og frakobler straks motoren. Man risikerer heller ikke at knække den robuste ledning, da den er forsynet med et kugleleje i enden af ledning, så den holder bedre i alle arbejdssituationer.

Det er også nemt at skifte bits og bor med én hånd, da den selvspændende borepatron har ’Auto-Lock’. For at sikre et godt fast greb på værktøjet har Bosch udviklet et sikkerhedshåndtag med en ny type fastspænding og softgrip.

Bosch GSB 21-2 RE Professional er en kompakt slagboremaskine med to gear og en kraftig motor på 1.100 watt med højt moment. Den er også velegnet til boreopgaver med store diametre – lige gyldigt om hullerne skal bores i murværk, metal, træ eller fliser. Det går lige så nemt at arbejde med hulsave som at skrue eller røre. Maskinen klarer huller med store diametre. Op til 24 mm i murværk, op til 40 mm i træ, op til 22 mm i beton og op til 16 mm i stål.

Ud over at storebroderen GSB 21-2 RCT Professional har 200 watt større motor, så har den også indbygget den helt nye ’Bosch Constant Electronic’-funktion. Det er en slags fartpilot, som sikrer, at omdrejningshastigheden er konstant – selv under hård belastning. Den gør det nemmere at bore og slider mindre på tilbehøret, når maskinen arbejder med konstante omdrejninger. Med funktionen ’Torque-Control’ er der også styr på, at skruerne kommer perfekt i hul – hverken for kort eller for langt ind i træet.

De nye slagsbrødre GSB 21-2 RE Professional og GSB 21-2 RCT Professional leveres med en 13 mm selvspændende borepatron, dybdestop på 210 mm og en praktisk værktøjskuffert. De fås hos førende forhandlere af professionelt værktøj.

Yderligere information kan hentes på www.bosch.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078