23948sdkhjf

Belægninger og mure til den kræsne kunde

I forlængelse af at forbrugerne de seneste år, har investeret massivt i unikke og personlige indretninger af boliger, investeres i disse år flere og flere penge i haver med personlig stil
Udvikling og markedsføring af nye belægningsmuligheder er højt prioriteret hos Betongruppen RBR. Med en af landets bredeste produktpaletter inden for belægninger, giver Betongruppen RBR forbrugerne mulighed for, at skabe deres egen unikke indretning af haven - Kun fantasien sætter grænser.

- Vi tilbyder mere end 20 forskellige belægningssten og fliser i op til 8 forskellige farver. Derudover producerer vi 7 forskellige støtte- og læmure, siger administrerende direktør Trine Brinch Sørensen.

- Vi påtager os gerne rollen som dem der går forrest på markedet. Derfor er det vigtigt for os hele tiden at markedsføre nye, markante og anderledes produkter, så vi er på forkant med det, forbrugerne efterspørger. Vi har derfor udviklet helt unikke mursystemer og senest flere eksotiske og rustikke belægninger som "Hacienda", "Plaza" og "Black-line". Men vi sælger naturligvis også mange klassiske belægninger som "Herregårdssten", "Slotssten" og "Hjertingsten", til de der har brug for kvalitet til rimelige penge, siger Trine Brinch Sørensen.

Tilsæt krydderi

Betongruppen RBR oplever flere og flere kunder, der ønsker belægningerne krydret med forskellige ting. Derfor forhandler firmaet også supplerende produkter, som kvalitets LED-lys til indbygning i belægninger og mure, kompasroser samt forskellige fugesand-løsninger. F.eks. "RBR Supersand", som giver myrer og ukrudt de vanskeligste vilkår.

Med tre fabrikker i Jylland og en fabrik på Sjælland, er firmaet gearet til en stor efterspørgsel og kan leverer fra dag til dag.

- For os er det en selvfølge at kvaliteten skal være i top og derfor lever vores produkter ikke kun op til CE-mærket, vi producerer nemlig i en kvalitet, så den noget skrappere BKV-godkendelse, opnås uden problemer, slutter Trine Brinch Sørensen.

Der kan læses mere om Betongruppen RBR på firmaets hjemmeside www.rbr.dk

Betongruppen RBR A/S

Stand nr. D-6010
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084