23948sdkhjf

Scantruck og Manitou gør Danmark lidt højere

En 21 meter roterende Manitou teleskoplæsser fra Scantruck er for tiden med til at gøre Ejer Bavnehøj nogle meter højere
Danmarks højeste punkter Ejer Bavnehøj og Møllehøj skal fremover være rarere at besøge for de mange turister, der hvert år lægger vejen forbi.

Derfor skal der opføres en informationsbygning, der fortæller om stedets geografi og historie.

Opgaven er lagt i hænderne på Tømrer- og Murermester John A. Laursen, Tebstrup, der for at løse den har taget en ny Manitou MRT 2150 teleskoplæsser i brug.

- Jeg var ikke i tvivl om, at det var den, vi skulle have, siger John A. Laursen og fortsætter:

- Det er den tredje Manitou-teleskoplæsser, vi anskaffer, og de andre har levet op til forventningerne.

Tømrer- og Murerfirmaet bruger teleskoplæssere i forbindelse med nybyggeri af blandt andet fabrikshaller og ved en lang række forskellige renoveringsopgaver i det meste af Midt- og Østjylland.

Kan nu løse større opgaver

- Vi har netop oprettet en ny afdeling i Odder Kommune, så fremover får vi endnu mere brug for at råde over tilstrækkeligt med kvalitetsmaskiner. Med den nye Manitou kan vi gå højere op og dermed løse større opgaver, siger John A. Laursen.

Firmaet har anskaffet en splinterny teleskoplæsser, blandt andet fordi John A. Laursen vil have, at medarbejderne har den størst mulige sikkerhed under arbejdet. Det opnår man bedst med nye maskiner, mener han.

Scantruck har leveret alle tre teleskoplæssere og en del andre maskiner, som John A. Laursen har anskaffet. Forklaringen er skivefirmaets servicekoncept og produktsortiment.

- Det er vigtigt for os, at vi har de helt rigtige maskiner at arbejde med, og at de hele tiden fungerer som de skal. Det opnår vi ved at handle med Scantruck, siger John A. Laursen, der også fremhæver samarbejdet med distriktschef i Scantruck Freddy Lange Nielsen.

Foreningen Ejer Bavnehøjs Venner står bag den nye informationsbygning, der er støttet af fonden Realdania. Bygningen, der er tegnet af arkitektfirmaet Kamp, Skanderborg, kommer til at udgøre en helhed sammen med det 12,5 meter høje udsigtstårn fra 1924.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093