23948sdkhjf

Leder regnvandet ned i grundvandet

Med en regnvandsfaskine, som både kan aflede og rense regnvandet fra tagene, kan boligejeren undgå fugtskader og regnvandssøer
Den danske virksomhed EXPO-NET har udviklet en BIO-BLOK regnvandsmaskine, som udover at aflede regnvandet også renser det i processen. I regnvandsfaskinen gennemgår regnvandet en biologisk rensning, inden det siver ned i jorden.

BIO-BLOK elementet er desuden fremstillet af miljøvenlig polyethylenrør, der er udformet som net.

Hurtig etablering

Det er både en enkel og overkommelig opgave at etablere EXPO-NETs regnvandsfaskine. Elementerne kan samles med strips eller rustfrie klammer. Desuden er der også hjælp at finde i en udførlig montagevejledning. Hvert BIO-BLOK element kan indeholde ca. 152 liter regnvand, som svarer til afvanding af 25 m2 tagflade. Ofte rækker to BIO-BLOK elementer til et parcelhus. Med andre ord er gravearbejdet overkommeligt og da tilkoblingen af regnvandsfaskinen også er enkel, så kan regnvandsfaskinen etableres på en god dags arbejde, under normale forhold.

Attraktiv økonomi

Rent økonomisk er der også sund fornuft i at etablere en regnvandsfaskine, som koster i underkanten af 1.000 kr. Det er mere økonomisk end en dyr reparation af et i forvejen overbelastet kloaksystem eller end at bygge et nyt vandledningsnet og føre det sammen med det eksisterende kloaksystem.

Enkel forberedelse

Der kræves ingen autorisation at etablere en regnvandsfaskine, men man skal indhente tilladelse hos Teknisk forvaltning i den pågældende kommune. Desuden skal man høre om der findes særregler i forhold til f.eks. placeringen af regnvandsfaskinen i kommunen.

Hos Expo-Net Danmark A/S kan man indhente yderligere informationer om, hvor mange BIO-BLOK elementer der skal anvendes til et givent projekt. Læs yderligere på www.faskine.dk.

Expo-Net Danmark A/S

Stand nr. E-7207
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08