23948sdkhjf

Præcis, kraftig og robust

Festool har udvidet sit program af kap-/geringssave med den nye KAPEX KS 88. Den nye sav vil begejstre snedkere, montører og gulvlæggere, fordi de hermed opnår førsteklasses resultater nemt, præcist og fleksibelt.

Med KAPEX KS 88 sætter Festool høje standarder for højtydende, halvstationære kap-/geringssave med trækmekanisme. Som det kendes fra "storesøsteren" KAPEX KS 120, overbeviser den nye KAPEX også med en præcis, kraftig og robust konstruktion. Præcise snit og en nem håndtering opnås med dobbeltsøjleføring, nem vinkelindstilling af drejeskiven op til 60° til højre og 50° til venstre ved hjælp af et klemgreb, hurtig og nem udskiftning af FastFix savklinger og en lav vægt.

Med en vægt på bare 20,7 kg. og en kompakt konstruktion er KAPEX KS 88 absolut letvægtsmester blandt kap-/geringssave. Ligesom KAPEX KS 120 er KAPEX KS 88 udstyret med transportsikring, udtrækslås, kabeloprulning og den innovative og enestående dobbeltsøjleføring. Det slanke savhoved og den gennemsigtige beskyttelseskappe giver frit udsyn til arbejdsemnet. Den hurtige og komfortable udskiftning af FastFix savklingen gør det let at omstille maskinen og sparer tid og penge.

Festool (Tooltechnic Systems ApS)

Stand nr. A-0606
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078